Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir reform hareketidir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

https://fb.watch/jTTb9eIwMr/?mibextid=cr9u03
https://fb.watch/jTTb9eIwMr/?mibextid=cr9u03

Malatya’da konuşan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, “Bir yanda Cumhurbaşkanı seçilecek diğer yanda TBMM oluşacaktır. Ama bir şeye dikkat etmek lazım. Meclis geçmişte de vardı ama Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5 yılda başarılı bir uygulama ile milletimizin huzurundadır.” dedi.

Çok muhterem Cumhurbaşkanım, aziz Malatyalılar, mübarek bir günde afeti ortadan kaldırabilecek hayırlı bir adımın atılışında sizlerle beraber olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum.

Aziz Malatyalılar, acı ile hatırlıyoruz ki bundan 65 gün evvel 6 Şubat’tan itibaren milletçe acı içerisindeyiz. Büyük üzüntümüz var. Özellikle 11 ilimizde bu acılarımız daha da büyük olmuştur. Çok sayıda vatan evladımız hakkın rahmetine kavuşmuş ve çok sayıda vatan evladımız yaralı halde Allah’tan şifa beklemektedir.

TÜRKİYE YENİDEN AYAĞA KALKIYOR

Türkiye normalleşiyor. Devletimiz güçlü, yönetimimiz kararlı, yönetimi oluşturan kadrolar azimli, milletimiz ise büyük bir dayanışma, kaynaşma içerisindeyiz. Türkiye yeniden ayağa kalkıyor. Gelecek yine bizim olacak.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bir reform hareketidir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yarıda bırakılmamalı, milletin huzuru için, devletimizin birliği için, milletimizin tekrar ayağa kalkmış büyük bir Türkiye olma hedeflerini gerçekleştirmek için bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin devamında ülkemiz açısından yarar bulunmaktadır.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ BAŞARILI BİR UYGULAMA İLE MİLLETİMİZİN HUZURUNDA

Onun için arada 30 gün sonra millet iradesi bir tercihte bulunacaktır. Bir yanda Cumhurbaşkanı seçilecek diğer yanda TBMM oluşacaktır. Ama bir şeye dikkat etmek lazım. Meclis geçmişte de vardı ama Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5 yılda başarılı bir uygulama ile milletimizin huzurundadır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*