Milli İrade yüksekte kaldı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milli İrade Köprülü Kavşağı’ndaki yükseklik farkını eleştiren Başkentli sürücüler, “Araçlarımız zarar görüyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin CHP önündeki kavşakta inşa ettiği ve geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Milli İrade Köprülü Kavşağı’ndaki yükseklik farkı, sürücülerin eleştirilerine neden oldu. Yolu kullanan sürücüler, kavşaktaki göbeğin birleşim noktasındaki demirlerin farklı yükseklikte olmasını, “Araçlarımız zarar görüyor. Hızlı gelen birisi burada kaza yaşayabilir” diye şikayet etti.

KAZA RİSKİ VAR
Anadolu Bulvarı’ndan gelerek Söğütözü yönüne doğru dönüş yapmak isteyen araçların, köprülü kavşağın birleşim noktasındaki demirler yüzünden zor anlar yaşadığını belirten sürücüler, şöyle konuştu:
“Birleşim noktasındaki yükseklik farkı yüzünden lastiklerimiz demirlere çarpıyor. Bu sorunu bilen bazı sürücüler dönüş yapmak için kavşak içinde farklı noktalara yöneliyor. Kavşağa hızlı giren bir aracın lastikleri demirler yüzünden yarılabilir. Herhangi bir kaza yaşamadan yükseklik farkının düzeltilmesi gerekiyor.”

KÖPRÜNÜN ÜSTÜ DE AYNI
Sürücüler, Cepa AVM yönünden gelerek köprülü kavşağın üstünden Söğütözü’ne giden araçların da büyük tehlike yaşadığına dikkat çekerek, “Köprünün birleşim noktasında büyük bir yükseklik farkı daha var. Hava karardığında dikkatsiz sürücüler araçlarına zarar verebilir” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*