MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden önce hayal satarak insanları aldatan Altaylı gibi medyaya çöreklenmiş türevlerinin de değişmesinin zamanı gelmiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir: 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden önce hayal satarak insanları aldatan Altaylı gibi medyaya çöreklenmiş türevlerinin de değişmesinin zamanı gelmiştir

Sayın Genel Başkanımızın 28 Mayıs 2023 günü Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nden sonra düzenledikleri basın toplantısında, muhalefet partilerinin başarısızlığına dikkat çeken bir gazeteci arkadaşımızın sorduğu “Muhalefet cephesinde bir değişim yaşanır mı? CHP’de bir değişim olur mu” minvalindeki soruya verdiği cevabı farklı yönlere çekme gayretine soyunarak, kendince aslı astarı olmayan yorumlar getiren Fatih Altaylı’nın sözlerinin içi boş, manası kof, amacı bellidir. Sayın Genel Başkanımızın sözlerinin muhattapları sarihtir.

Gerek 14 Mayıs, gerekse 28 Mayıs seçimlerinden önce hayal satarak insanları aldatan ve yalanlarla ikna etmeye kalkan cephede yer aldığını bildiğimiz Altaylı gibi medyaya çöreklenmiş türevlerinin de değişmesinin zamanı gelmiştir. Bundan da kaçamayacaklardır. Türkiye ne çekmişse basına bir haliyle sızmış; milletten uzak, gerçeklerden kopuk anlayışlarıyla ve tutarsız senaryolarla beşinci kol faaliyetinin kurşun askerliğini yapanlardan çekmiştir. İşte artık bu çarpık anlayış da değişmeye mahkumdur.

Aziz milletimizin iradesiyle Türk Milleti Cumhur İttifakını yeniden vazifelendirilmiş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile istikrardan ve Sayın Cumhurbaşkanımız’dan yana olan desteğini yinelemiştir. Bu istikrar ortamı korunacak, önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye, geride kalan 5 yıldan çok daha büyük atılımlar yaparak milli hedeflerine erişecektir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*