MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Kılıçdaroğlu’nun asıl derdinin milletin talepleri değil tutuklu teröristler olduğunu bir kez daha adeta bir Avrupa Birliği Sözcüsü edasıyla dile getirmiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emeklilerle ilgili talebi üzerinden haddini aşarak “milliyetçilik dersi” vermeye kalkan Kılıçdaroğlu’nun bu konuda sicili kabarık karnesi bozuktur” ifadelerini kullandı.

MHP’li Büyükataman sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli dün gerçekleştirdiği grup toplantısında “memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir.” sözleriyle emeklilerimizin beklentilerini dile getirmiştir.

Sayın Genel Başkanımızın millet menfaatine olan bu talebinin, parti içi koltuk kavgalarından sinirleri fazlasıyla yıpranan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayarlarını iyice bozması bizleri hiç şaşırtmamıştır.

Zira kendisi aziz milletimizden kopmuş, milletimizin taleplerinden bihaber halde zavallı bir teslimiyet ve koltuk kavgalarına hapsolmuş bir siyaset anlayışı içerisindedir.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emeklilerle ilgili talebi üzerinden haddini aşarak “milliyetçilik dersi” vermeye kalkan Kılıçdaroğlu’nun bu konuda sicili kabarık karnesi bozuktur.

Kılıçdaroğlu son grup toplantısında “Avrupa Birliği’nin yolu Kavala’dan, Demirtaş’tan Merdan Yanardağ’dan geçiyor” diyerek asıl derdinin milletin talepleri değil tutuklu teröristler olduğunu bir kez daha adeta bir Avrupa Birliği Sözcüsü edasıyla dile getirmiştir.

Her fırsatta PKK/FETÖ artıklarına avukatlık yapan Kılıçdaroğlu’nun milliyetçiliğe sığınma çabası siyasi tarihimizin en büyük riyakârlıklarından biri olmakla beraber, acınası bir hale düştüğünü de göstermektedir.

Nerede bir Türk ve Türkiye karşıtı varsa avukatlığına soyunan, Terörist Demirtaş’la yatıp Sorosçu Kavala’ayla kalkan, binlerce insanımızı katleden PKK örgütünün elebaşını övmekten utanmayan Merdan Yanardağ’a ve adeta terör örgütünün yayın organı gibi faaliyet gösteren TELE 1’E sahip çıkan Kılıçdaroğlu’nun milliyetçi olamayacağı, “milliyetçilik” kelimesinin bile ağzına yakışmadığı alenen ortadadır.

Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz bayatlamış numaraları bırakması “ Milliyetçilik” “Atatürkçülük” gibi kavramları ağzına alıp kirletmemesi ve Türkiye düşmanlarına peşkeş çektiği koltuğuna sıkı sıkı sarılmasıdır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*