MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Kılıçdaroğlu’nun CHP’si; Atatürk’e, Türk devletine ve askerine düşmanlık besleyenlerin barınağı olmuştur

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman : Kılıçdaroğlu CHP’sinin; Atatürk’e, Türk devletine ve askerine düşmanlık besleyenlerin barınağı olduğu maalesef aşikar bir gerçek haline gelmiştir

Eli kanlı teröristlere destek verme konusunda sicili kabarık olan, geçmişte “TSK kimyasal silah kullandı” şeklindeki PKK iftiralarına da alçakça destek veren CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu skandallarına bir yenisini daha ekledi.

Sezgin Tanrıkulu dün katıldığı bir TV programında; hain terör örgüt PKK’nın ağzıyla, “TSK 15 köylüyü helikopterden attı, köyleri yaktı ve bombaladı” diyerek kahraman Türk askerine alçak iftiralarda bulundu.

CHP milletvekili sıfatını taşıyan bu şahıs, milletin değil adeta terör örgütünün vekili gibi davranarak; CHP kadrolarının içinde bulunduğu rezil durumu bir defa daha ortaya çıkarmıştır.

Her fırsatta “Atatürk’ün Partisiyiz” “Devleti Kuran Partiyiz” diye propaganda yapan Kılıçdaroğlu CHP’sinin; Atatürk’e, Türk devletine, ve askerine düşmanlık besleyenlerin barınağı olduğu maalesef aşikar bir gerçek haline gelmiştir.

Kılıçdaroğlu CHP’si ne yazık ki bebek katili PKK’nın iftiralarını gündeme taşıyan kadrolar tarafından ele geçirilmiştir.

Türk milletinin meclisinde oturan Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri’ne iftiraları adeta terör örgütüne taşeronluk, düşmana askerliktir.

Türk Silahlı Kuvvetleri dünya tarihinin gördüğü en şerefli, en merhametli en asil ordusudur.

Terör örgütünün sözcülüğüne soyunarak TSK’ya iftiralar atan CHP’li Tanrıkulu’nun iftiraları ve Türk askerine iftira atanların TBMM’de oturması asla kabul edilemez!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*