MHP adayı Taşer: İzmirli şoför Rıza’nın oğluyum

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, Urlalılarla bir araya geldi. Projelerini anlatan Taşer, “Birisi sabık bakan, diğeri hali hazırda belediye başkanı. Biri hükümetin kaynaklarını, diğeri belediyenin kaynaklarını kullanıyor. Ben ise şoför Rıza’nın oğluyum ve Allah’a güvenip gayret ipine tutunmuş bir hemşehrinizim.” diyerek destek istedi.

Partisinin Urla ilçe teşkilatının düzenlediği ‘Urla sevdalıları’ adlı kahvaltılı programa katılan Murat Taşer rakiplerini eleştiri yağmuruna tuttu. AK Parti adayı Binali Yıldırım için, “Talimatla gelip İzmir’den milletvekili adayı oldu. Aslında İzmir umurunda değil. Şimdi de yine talimatla Büyükşehir Belediye başkanı seçilmek için uğraşıyor. Ama herkes biliyor ki tam 4 ay İstanbul Büyükşehir adayı olabilmek için kulis yaptı. Talimat burası olunca şimdi geldi, seçim yarışına girdi. İzmir’le işi bittiği gün de burada beş dakika bile durmayacak, burayı terk edecektir. İzmir umurunda değil, İzmir’e bir sevdayla bağlı değil. Bizim atamız da çocuğumuz da burada, mezar taşlarımız da, doğum umutlarımızda burada, İzmir denilen asil ve güzel şehirde. İzmirlilik tartışması ona hiç yakışmıyor.” dedi.

“KOCAOĞLU İZMİR’E SAHİP ÇIKAMAYAN BAŞKAN”

Konuşmasında CHP adayı Aziz Kocaoğlu’nu da eleştiren Murat Taşer, “İl özel idareler kapatılınca İzmir’in malları ortada kaldı. İzmir’e sahip çıkması gereken Sayın Kocaoğlu AKP’den dolayısıyla Sayın Binali Yıldırım’dan bu malları bir türlü isteyemiyor. Danışıklı dövüş mü diyelim yoksa yaptıkları kavgaya kayıkçı kavgası mı? Biri vereyim demiyor, öteki alalım demiyor. Sizin kastınız İzmir’e ve İzmirliye bunu anladık. Bari kayıkçı kavgasına tutuşmayın.”
ifadelerini kullandı.

“İZMİRLİ ŞOFÖR RIZA’NIN OĞLUYUM”

İki adayın da program yapıp şehri gezdiğini anlatan Taşer, sözlerine şöyle devam etti: “Birisi sabık bir bakan, diğeri hali hazırda belediye başkanı. Biri hükümetin kaynaklarını, diğeri belediyenin kaynaklarını kullanıyor. Ben ise İzmirli şoför Rıza’nın oğluyum ve Allah’a güvenip gayret ipine tutunmuş bir hemşehrinizim. İzmir’e geçmişte yaptığım hizmetleri İzmir sevdamla kuvvetlendirerek daha da artırmak istiyorum. Sizlere hizmet ederek Allah’ın rızasını kazanmak istiyorum. Projelerimizi yakında tüm İzmir’e duyuracağız. Sizden bizimle bu sevda yolunda zaferde buluşmanızı istiyorum.”

Farklı partilerden 75 kişiye rozet takılan toplantıya, MHP Urla Belediye başkan adayı Hasan Hüseyin Akgül, CHP Urla Belediye başkan aday adayı Feraye S. Çokgürses, DSP Belediye Başkan adayı Berkan Yılgör ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*