MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih YALÇIN: MHP’de çarkları Ülkücü şuur ve disiplinle dönen teşkilat makinesi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliği altında tıkır tıkır işliyor

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. E. Semih YALÇIN: MHP’de çarkları Ülkücü şuur ve disiplinle dönen teşkilat makinesi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliği altında tıkır tıkır işliyor

MHP’de çarkları Ülkücü şuur ve disiplinle dönen teşkilat makinesi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin liderliği altında tıkır tıkır işliyor. 9 Ağustos’ta başlayan kongre süreci, iki aya varmadan neredeyse hitama yaklaştı. İstanbul ili Fatih ilçesiyle başlayan ilçe kongre süreci; bugün itibariyle 948 ilçenin kongrelerini tamamlamasıyla sona ermiştir. Şimdiye kadar 50 ilde de il kongrelerimizi tamamladık.

Bir yandan kongrelerimizi gerçekleştirirken diğer yandan da “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere hazırlık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe” ulaşmak üzere yola çıkardığımız seçim kervanı, yurdun dört bir yanını dolaşıyor. Toplumun her kesimiyle sıcak ve yakın temaslarımız, kucaklaşmalarımız, her alanda bilgi alışverişimiz devam ediyor.

Gerek Divan ve gerekse MYK üyesi arkadaşlarımız partimizin kongrelerine riyaset etmekle kalmıyor, aynı zamanda birer kervanbaşı olarak seçim çalışmalarına katkıda bulunuyor. Sahada var güçleri ve bütün iştiyaklarıyla emek sarf eden dava arkadaşlarımız, MHP’nin siyasi mesajlarını liderimizin örse vurduğu yerden kitlelere aktarırken; teşkilatlarımız, Yerel Seçimlere hazırlık bağlamında “Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru” anlayışıyla yol alıyor. Şairin dediği gibi: “Koşan elbet varır, düşen kalkar. Kara taştan su damla damla akar. Birikir, sonra bir gümüş göl olur.” O gümüş göle yüreklerindeki vatan ve millet aşkını çağlayanlar misali akıtan MHP kadrolarına, davaya bağlılıkta yarışan Ülkücülere selam olsun!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*