MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer OSMANAĞAOĞLU: Ne mutlu ki; Milliyetçi Hareket Partisi Hakkari Teşkilatımız vatanseverlerin, milliyetçi-Ülkücülerin gür sesini her zaman duyurmuştur

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı – İzmir Milletvekili Tamer OSMANAĞAOĞLU’nun, “Hakkari İl Başkanlığı Olağan Kongresinde” yapmış olduğu konuşma


Değerli MYK Üyem, Saygıdeğer İl Başkanım, Kıymetli İlçe Başkanlarım, Hanımefendiler, Beyefendiler hepinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

​Sözlerimin başında; buraya hareket etmeden hemen önce ziyaret ettiğim, Büyüğümüz, Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını siz değerli Hakkârili hemşerilerime gönderdiği selamlarını ve muhabbetlerini arz etmek isterim.

​Elbette buraya tekrar gelmek, sizlerle hasret gidermek ve Türk siyasetinin kutup yıldızı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hakkari İl Kongresini gerçekleştirmek benim için ayrıca gurur verici.

Çetin mücadelelere yalnızca şahitlik etmeyen, bizzat o çetin mücadelenin içine girerek muvaffakiyetin esas sahibi olan sizleri bir kez daha hürmetle selamlıyorum.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım;

Çağ yeni bir çağa yürürken, insanlığın bir şifa meltemi aradığı dönemlerden geçiyoruz. Öyle ki; uygarlık huzursuz, insanlık umutsuz, insanoğlu ise mutsuzdur. 

Ne var ki bu topraklar tarih boyunca umudun bittiği yerde umut pınarlarının fışkırmasına, dermanın tükendiği yerde azmin yeniden yeşermesine, kalpler daraldığında ise yüreklerin göklere kanatlandığına defalarca şahitlik eden topraklardır.

Hiç şüphe yok ki; kan emici vampirlerin topraklarımızda ve gönül coğrafyamızda gerçekleştirdiği mezalimler yine bu topraklardan yükselecek ses ile bitecek, gönül bohçamızda biriktirdiğimiz hatıralarımız düğümü açıldığında tüm insanlığa nefes olacaktır.

​Hemen yanı başımızda; Irak’ta, neredeyse çeyrek asırdır gözümüzün önünde yaşananlar elbette paha biçilemez tecrübeleri de beraberinde getirmiştir. İşte bu tecrübelerin lütfudur ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti son günlerde tarihinin en büyük terörle mücadele operasyonlarından birisini daha hem Irak hem de Suriye sınırımızda kahramanca icra etmektedir.

İnanıyorum ki; çilelerle örülmüş asırlar Türk ve Türkiye Yüzyılının en bariz habercisidir.

Biliyorum ki; zaman Türk asrını giyinirken çekilen her çile gelecek nesillerimizin huzurunun diyetidir.

Ve görüyorum ki; Hakkarili hemşerilerim Türk asrını kucaklamaya hazırdır, Türkiye Yüzyılını hasretle bağrına basmaya hazırdır.

Görüyorum çünkü; bugün burada tartışmaya kapalı bir cesarete, bitmeyen bir azme, berrak bir inanca şahitlik ediyorum.

Bu cesarete; daha birkaç hafta önce, İl Kongresi Divan Başkanlığımda gerçekleştirilen Tekirdağ’da da şahitlik etmenin anlamını takdirlerinize sunmak isterim.

Bu azmi; daha geçen hafta İl kongresi vesilesiyle bulunduğum Ağrı’da da görmenin ne demek olduğunun iyi anlaşılmasını isterim.

Bu inanmışlığı birkaç hafta önce bulunduğum İzmir’de, Zonguldak’ta da gördüğümün ne anlama geldiğinin iyi okunmasını dilerim.

Diyebilirim ki; Hakkari, Milliyetçi Hareket Partisi’nin muhterem lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin mimarı olduğu Türk asrına hazırdır.

Diyebilirim ki; Türk milleti, kuzeyden güneye, batıdan doğuya Cumhur İttifakının Türkiye Yüzyılına sabırsızlıkla koşmaktadır.

İnşallah menzili uzakta olan, biz koştukça bizden uzaklaşan ama uzaklaştıkça bizi kendisine daha çok çeken ülkülerimize ulaşmamız yakındır.Hiç şüphe yok ki bu kutlu yürüyüşün kaynağı sizlersiniz. Ve hiç şüphe yok ki ulaşılacak kutlu zaferin kahramanları da sizler olacaksınız. Bizler olacağız!

Nasıl ki 14 Mayıs’ta sınırın ötesindeki kefereleri başının tacı yapanları ayaklarınızın altında aldıysanız, nasıl ki 28 Mayıs’ta okyanus ötesindekilerle zirveye ulaşabileceklerini sananları yerin dibine soktuysanız inşallah Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde de Türk milleti topyekun sergilenen bir ferasetle bunu tekrar edecektir. 

​Hakkarili hemşerilerim kurulan kanlı tezgâhları yok etme konusundaki duyarlılığını bugüne kadar nasıl gösterdiyse bundan sonra da gösterecek, tarih önündeki sorumluluğunu bundan sonra da yerine getirmeye devam edecektir.

Çünkü Hakkarilinin imanıyla gök yüzüne uzanan haşmetli dağları dahi boy ölçüşemez.

Çünkü Hakkarilinin feraseti Berçelanyaylası kadar engindir.

Çünkü Hakkarili hemşerilerimin kararlılığı buradan başlayıp Ege’ye kadar uzanan Toroslar kadar serttir.

Hiç şüphe yok ki; Milliyetçi Hareket Partisi’nin kararlılığının membaı da bu topraklar, geleceği kucaklama iradesinin kaynağı ise bu toprakların insanlarıdır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi;

“Milliyetçi Hareket Partisi; milli ve tarihi kabullerimizin ışığında, milletimizi ve devletimizi korumaya ve ayağa kaldırmaya yeminlidir.

Milliyetçi Hareket Partisi; Türk milletini bir ve bütün halinde yaşatmaya, devleti ayakta ve güçlü kılmaya kararlıdır.

Milletimizin karnı tok, başı dik ve onurlu bir şekilde yaşaması için ne gerekiyorsa yapılacak ve mutlaka başarılacaktır.”

Değerli dava Arkadaşlarım, Kıymetli Hakkârili Hemşerilerim;

​Buradan sizler vesilesiyle bir emaneti daha yerine ulaştırmak istiyorum. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmak istiyorum. Gazilerimize hayatlarının geri kalanında huzurlu bir ömür diliyorum.

​Ve elbette an itibariyle hudutlarımızda namusumuzu koruyan, sınırlarımızı bir kartal misali gözetleyen, bu toprakların her bir karışına kanını akıtan ama bir karış dahi geri adım atmayan korucularımıza, Mehmetçiğimize, tümüyle kahraman güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Milliyetçi Hareket Partisinin zifiri karanlığı aydınlatan 3 hilalini taşıyan siz değerli Hakkarili hemşerilerime de teşekkürlerimi sunuyorum.

Hamdolsun; bekamıza yönelen tehditleri alaşağı etmek için Hakkarili her zaman milli bir tavır göstermiştir.

Ne mutlu ki; Milliyetçi Hareket Partisi Hakkari Teşkilatımız vatanseverlerin, milliyetçi-Ülkücülerin gür sesini her zaman duyurmuştur.

Unutmayınız;

Mücadelemiz; Cumhuriyet’in kuruluş ilke ve esaslarını sakatlamaya çalışanlarladır. Bu mücadele bitmemiştir, belki de hiç bitmeyecektir. Ama inanın siz var oldukça bu mücadele sekteye uğramayacaktır. 

Savaşımız; aziz milletimizin fertleri arasına fitne tohumları saçmaya çabalayanlarladır. Bu savaş bitmemiştir. Ama bitmesi Hakkın vaadidir. Çünkü bu galibiyet Hakk’ın vadidir.

​Sözlerime son verirken beni sabırla dinlediğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar teşkilatımıza hizmet eden, birliğimize dirliğimize kısacası mukaddesatımıza sahip çıkan her bir dava arkadaşıma, ülküdaşıma şükranlarımı sunuyorum.

Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Sağ olun var olun.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*