MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın: Kimse Özgür Özel’de keramet ve liderlik vehmetmesin! O bir emanetçi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. E. Semih Yalçın @E_SemihYalcin: Kimse Özgür Özel’de keramet ve liderlik vehmetmesin! O bir emanetçi


Yeteneksiz bir siyasi farmakoloğun; CHP’nin ilacı değil, soykası hâline geleceğini yatsıya varmadan görürüz.

CHP’yi nasıl bilirsiniz? Bize sorarsanız, bildiğimiz gibi. Batı yakasında değişen bir şey yok. Aynı tas aynı hamam! Baş değişti ama kafa aynı! Kaldırım değişti ama yol aynı!
Çiçeği burnunda, emanetçilik notu cebinde Özgür Özel’den yine teröriste selam yine casuslara, vatan hainlerine temenna! CHP kurultayında cin çaldı, şeytan oynadı. Millet; memleketin, bölgenin ve dünyanın gerçeklerinden kopuk CHP kurultayını ibretle takip etti.

Kurultayda şehitlerimiz anılmadı. Türkiye’nin meselelerine dönük alternatif çözümler dile getirilmedi. Atatürk’ün siyasi vasiyetinden, gelecek öngörülerinden söz edilmedi. Cumhuriyet’i kuran partinin, Cumhuriyet’in ruhuna çoktan yabancılaşıp kağşadığı bir kez daha ortaya çıktı.

Özgür Özel’in de tıpkı selefi Kemal Kılıçdaroğlu gibi, 31 Mart 2024’deki Yerel Seçimlerde başarı için kendi yağıyla kavrulmanın yetmeyeceğini düşündüğü, zillet ittifakının bileşenlerini yeniden bir araya getirmeyi zaruri gördüğü anlaşıldı. Özel, bu yüzden partisinin yakın geçmişteki politika yoldaşlarına daha başından mavi boncuk dağıtmaya başladı. O hâlde CHP’de ne değişti?

Bu arada Özgür Özel CHP Genel Başkanı seçilince, seçim ittifakı konusunda kıvırmak için İP’lilerin eline “İYİ” bir bahane geçti.
İP’liler de, öteki zilletçiler de, “Kral öldü, yaşasın yeni kral.” diyerek CHP’nin başındaki yeni isimle çıkarlarınca masaya oturmanın yollarını arayacaklar. Yeniden kirli pazarlıklara dönülecek.

Haa, kimse Özgür Özel’de keramet ve liderlik vehmetmesin! O bir emanetçi. Etkisiz eleman! CHP’yi perde arkasından yöneten bir gölge genel başkan var: Ekrem İmamoğlu.
Özgür Özel’in, demokrasimizin yüz yıllık siyasi partisi CHP’yi genel başkan sıfatı ile yönetecek kabiliyete sahip olmadığı, kısa süre içerisinde ayaza çıkar. Yeteneksiz bir siyasi farmakoloğun; CHP’nin ilacı değil, soykası hâline geleceğini yatsıya varmadan görürüz.

CHP’nin yarım asrı aşkın kronik iktidar sorununa, merdiven altı siyaset üretimi, -farmakolojik genel başkan- seçeneğinin ilaç olamayacağı, yazacağı reçetelerin de gölge genel başkan kliniğine yönlendireceği şimdiden belli…

CHP’de liderlik için bilenen ve şimdilik İstanbul’la avunup duran İmamoğlu’nun kendini ağırdan satmasına da bakmayın.
O, Hababam Sınıfı’ndaki beden eğitimi öğretmeni Badi Ekrem’in CHP versiyonu. Yapamayacağı artistik harekete yeltenip yutamayacağı lokmayı ağzına alarak rol kesenlerden…

Zaten 31 Mart 2024’te millet, emaneten teslim ettiği koltuğu Badi Ekrem’den geri alacak. Çünkü o; yıllarca halkın gözünü boyamaya çalıştı. Koca metropole hizmet namına bir şey vermedi. Sadece bol bol poz verdi!

Bu sebeple Ekrem İmamoğlu; Yerel Seçimlerden sonra ayazda kalıp ağzını poyraza, rotayı da parti genel başkanlığı koltuğuna çevirecek! Siz asıl o zaman seyreyleyin CHP’deki gümbürtüyü!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*