MHP Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN: Milletimizin iradesi ile zafer bizim, zafer Milliyetçi Hareketin, zafer büyük Türk milletinin olacaktır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri – Bursa Milletvekili Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın, “Bozüyük Seçmen İletişim Merkezi Açılışında” yapmış olduğu konuşma

Muhterem Dava Arkadaşlarım

Kıymetli Misafirler

Öncelikle hepinize Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selam ve muhabbetlerini iletiyor, Seçmen İletişim Merkezi açılışımıza katılımlarınız için teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz 9 Şubat günü mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partimizin 55. yılını kutladık.

9 Şubat 1969’da kurulan ve siyaset sahnesinde yarım asrı deviren Milliyetçi Hareket Partisi, kurulduğu günden bu güne kadar Türk milliyetçilerinin yegâne temsilcisi olmuştur.

Üç Hilal, ümitsizliği yok eden bir inancın, eskimeyen bir heyecanın, sarsılmaz bir duruşun ve geçmişle geleceği buluşturan çelikten bir iradenin yükselen sancağıdır.

Yüce Allah’ın izniyle bu kutlu sancağın altında İlk Günkü Azim Ve Kararlılık’la mücadelemiz son nefese kadar sürecektir.

Bu vesile ile Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e, ülkücü şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş tüm dava büyüklerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, Bitmeyen Onur ve Gururla nice 55 yıllara ulaşmayı temenni ediyorum.

Muhterem Misafirler

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Lider Ülke Türkiye hedeflerimizden bir an bile sapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Türk milletinden aldığımız güç ile milletimize hizmet etmek için dürüst ve yetişmiş kadrolarımızla, üretken belediyecilik vizyonumuzla Milliyetçi Hareket Partisi’ni zafere ulaştırmayı amaçlıyoruz.

Aziz Milletimizin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız.

Hedeflerimiz doğrultusunda samimi bir inanç ve gayretle, tüm teşkilatlarımızla tam kadro sahadayız.

Ülkemizin içinden geçtiği kritik süreci iyi okuyor, Türkiye’nin aydınlık yarınlara ulaşmasının önündeki engelleri bir bir kaldırmak için mücadele veriyoruz.

Bu anlamda 14 ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde elde edilen başarının 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler seçimleriyle taçlanması için Milliyetçi Hareket Partisi olarak azim ve kararlılıkla Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanıyoruz.

Milletimizi ve devletimizi kuşatma altına almak isteyen, her gün farklı bir isimle karşımıza çıkan bayatlamış zillete karşı büyük Türk milleti ile omuz omuza yürüyoruz.

Değerli Misafirler,

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinden bu yana başta büyükşehirlerimiz olmak üzere CHP’nin elinde bulunan belediyelerin tamamı vatandaşa hizmet götürmekten aciz ve liyakatsiz kadroların yönetimi altındadır.

Bugünkü CHP çizgisinden çıkmış, tükenmiş ve kırmızı halılarla karşıladığı DEM’in işgaline uğramıştır.

CHP artık ne yazık ki Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’si değildir.

CHP Belediyeciliği ise; sınıfta kalmış, algı yapmaktan öteye geçememiştir.

Yüce Allah’ın izni ve milletimizin kararı ile CHP’nin elinde hizmetten yoksun kalan belediyelerimiz bir an evvel kurtarılmalıdır.

İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunmayanlara Bozüyük daha fazla tahammül etmeyecektir.

Yerel yönetimler vasıtasıyla Türkiye’nin yükselişini sekteye uğratmaya çalışan bu zihniyete sandık önüne geldiğinde aziz milletimiz kırmızı kartı gösterecektir.

İnanıyorum ki; 31 Mart 2024 akşamı Bozüyük’te Üç Hilal dalgalanacak, aziz milletimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin insanı ve hizmeti önceleyen belediyecilik anlayışına kavuşacaktır.

Milliyetçi Hareket varsa umut vardır, vizyon vardır, hizmet vardır, Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye İçin Canla Başla çalışan tertemiz ve liyakatli kadrolar vardır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi;

 “Güçlü Yasama, Kararlı Yürütme, Uyumlu Belediye” diyoruz.

“Ayırmadan, Ayrışmadan, Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar” iradesindeyiz.

“Aklın Yolu Birdir, Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik” anlayış ve amacındayız.

“Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru” yürüme azmindeyiz.

Adayımıza güveniyor ve inanıyoruz. Bozüyük Belediye Başkan adayımız Bahadır Çetin’in Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar arkasında olduğumuzu ilan ediyor ve sizlere emanet ediyoruz.

Milletimizin iradesi ile zafer bizim, zafer Milliyetçi Hareketin, zafer büyük Türk milletinin olacaktır.

Seçmen İletişim Merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*