Yüzde 65 ile Sincan’ı Sincanlılara kazandıracağız

Cumhur İttifakı Millet Aklı

i Sincanlilara kazandiracagizMilliyetçi Hareket Partisi Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya alan çalışmalarını sürdürürken belediye başkan adayları ile de bir araya gelerek Ankara projelerini paylaşmaya devam ediyor. Sincan ziyaretiyle daha da hızlanan trafik MHP teşkilatını Sincanlılarla buluşturdu.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantı ve ziyaretlerde MHP’nin Sincan’da ve Ankara’da iddialı olduğuna vurgu yapıldı. Sincan MHP seçim bürosunda başlayan ziyarete MHP Kadın Kolları Başkan ve üyeleri ile MHP Sincan İlçe Teşkilatı tam kadro katılırken, partililer ve çok sayıda vatandaş Karakaya ve Altın’a sevgi gösterisinde bulundu.

BELEDİYE MECLİSİNDEKİ 37 SANDALYECİN TAMAMINI HEDEFLİYORUZ
Esnaf ziyaretleri ve cami cemaati ile yapılan sohbetlerle devam eden toplantıda konuşan MHP Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın: Mevlüt Karakaya’nın ilçelerine yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Sincan da seçimleri kazanacağımdan zerre kadar şüphem yok, hedefimiz Sincan’da yüzde 65 oy almaktır ve alacağız. Belediye meclis üyesi sayımızın ise 36-1 veya 37-0 olacağını düşünüyorum. Bu şekilde olacağına da inanıyorum. Bizler 30 gündür sahadayız. Durmadan, yılmadan çalışıp her kapıyı çalıyor, herkesle tek tek konuşup dinliyor, anlatıyoruz. Bizim bu gücümüz görüldükçe karşı taraftan söylenen insanların kafalarını karıştıracak anketler çıkmasına kesinlikle aldanmayın. Bunlar mevcut iktidarın psikolojik baskısıyla oluşturduğu anketlerdir. Sandıkta tüm gerçek ortaya çıkacaktır. Binlerce kişiye ulaştık. Bunu görebiliyorum Büyükşehir ve ilçenin aynı partiden olması çok önemlidir. Çünkü uyum içinde çalışmayı gerektirir. Alınması gereken tüm hizmet alınır. Bu yüzden Sayın Mevlüt Karakaya’nın da Ankara’yı alması ile gerek Ankara, gerek Sincan hizmet kalitesinin en yükseğinden fayda görecektir. Bu yüzden bizleri birbirimizden sakın ayırmayın sandıklardan MHP’yi çıkartın. MHP Büyükşehir ve Sincan adayları olarak birlikte yapacağımız en büyük projemiz Ümitköy Metrosu’nun Bağlıca üzerinden Sincan’a gelmesini sağlamak olacaktır.” dedi.

UZUN ZAMANDIR SAHADA OLAN TEK PARTİYİZ
MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Karakaya’da MHP’nin, Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamasından bu güne kadar hiç durmadan çalışmasını sürdüren tek parti okluğunu belirtti. “Daha diğer partilerin adayları belli değil, istikrarla adaylarını belirleyen ve çok uzun zamandır sahada olan bu partiye desteklerinizi ve inanmanızı bekliyoruz” diyen Karakaya Hasan Altın’a başarılar diledi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*