Etimesgutlu ülkücülerden gövde gösterisi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Etimesgutlu ulkuculerden govde gosterisi-mEtimesgut Ülkü Ocakları tarafından ‘Gençlik Şöleni’ düzenlendi. Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen şölene, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ile birlikte MHP genel merkez, il ve ilçe yönetimleri ile bini aşkın ülkücü katıldı.

Birlik ve beraberlik vurgusunun ön planda olduğu program tam bir şölen havasında geçti. Şölende Ali Kınık ve Osman Öztunç sahne aldı. Sanatçılar, okudukları türkülerle katılımcıları coşturdular. Ülkücü camianın destan, marş ve türkülerine tüm salon hep bir ağızdan eşlik etti. Program, seymen ekibinin gösterisiyle renklendi. Sahneye çıkan seymen ekibi oyunlarıyla büyük alkış aldı.

Şölende bir konuşma yapan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Demirel, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyük bir başarı sağlayacağını ifade ederek, Milliyetçi Hareket’in Etimesgut’taki iktidarını tüm Türkiye’ye yayacaklarını söyledi.

Başkan Demirel, “Birileri boşa uğraşmasın. Ülkücü, bozkurt bayrakları altında yetişip, başka siyasi partilerde iktidar arayanlar var. Ülkücülük, ülkü ocaklarında yapılır. Bunun yeri de Milliyetçi Hareket Partisi çatısıdır. Şunu herkes bilmeli ki eski ülkücü olmaz. Bizim geleneğimiz, töremiz, eskiye müsaade etmez, biz müsaade etmeyiz. Onlar eskimiş olabilir; ama biz daha eskimedik” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya da, Türkiye’deki iktidarın yolunun Ankara’dan geçtiğini belirterek, “yerel seçimlerde Ankara’yı kazanırsak, genel seçimlerde iktidarımızın önü açılır. 117 gündür seçim alanlarındayım. Çok iyi bir heyecan yakaladık. İnşallah 30 Mart’ta Ankara’yı kazanacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*