Karakaya, Beypazarı’da Coşkuyla Karşılandı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Karakaya, Beypazarinda Coskuyla Karsilandi-kMHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, bugün Beypazarı’daydı. Karkaya, Beypazarı’ya girişinde, MHP Beypazarı Belediye Başkan Adayı Dr. Özer Kasap, İlçe Başkanı Ahmet Uzunoğlu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

Karakaya, MHP İlçe Merkezinde, Beypazarı MHP Belediye Başkan Adayı Özer Kasap, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uzunoğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ile sohbet etti.

Karakaya, Beypazarinda Coskuyla Karsilandi-k2Karakaya MHP İlçe Merkezi ziyaretinin ardından Beypazarı Seçim İletişim Merkezinin açılışını yapmak üzere Seçim İletişim Merkezine gitti. MHP İlçe Merkezinin çıkışında Karakaya’yı coşkulu bir kalabalık ve mehter takımı karşıladı. Yol boyunca tekbir sesleri ve mehter takımının marşları ile yürüyen Karakaya camlardan ve balkonlaran kendisine el sallayan Beypazarlıları selamladı. MHP Beypazarı Seçim İletişim Merkezinin önünde konerine devam eden mehter takımı Beypazarlılar tarafından alkışlandı.

Açılış konuşmasına “Bizi, bu kutlu yolculuğumuzda yalnız bırakmayan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diyerek başladı. Karakaya sözlerine “Ankara bizimdir bizim kalacak” diye devam etti.Karakaya’nın konuşması, sloganlarla sık sık kesildi. Karakaya “Ben kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Seçim İletişim Merkezinin önünde toplanan Beypazarı halkı ile birlikte toplu dualar eşliğinde açılış gerçekleştirildi. Karakaya ile selamlaşmak isteyen halk, Beypazarı Seçim İletişim Merkezinin önünde sıra oluşturudu. Karakaya, küçük-büyük herkesle selamlaştı. Seçim İletişim Merkezi çıkışında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Karakaya, Beypazarı halkından dua etmelerini istedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*