MHP’li Karakaya; Ankara’da Seçim Olup Olmadığı Kontrol Ettirdim.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, “Seçim havası tam oluşmadı, bizden başkası alanda olmadığını kaydederken Melih Gökçek’in iki kez aday olarak açıklanmasına kabul görmedi bir daha açıklandı galiba” dedi.

20 Yıldır kimsenin başaramadığını başaracaklarını kaydeden Karakaya; Göreve geldiğinde belediyenin tüm birimlerini inceleyip Ankaralıların bugüne kadar olan parasının nelere harcandığını açıklayacağını belirterek, “belediye bütçesi biryana Kentin ürettiği gelirlerin nerelere gittiğini sorgulamamız lazım” şeklinde Ankaralılara seslendi.

MHP’li Karakaya, Ankara Seymenler Kulübü Derneği’nin düzenlediği motivasyon toplantısına katıldı. Dernek Başkanı Şerafettin Demir yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin geniş katılım sağladığı karşılamada Karakaya’yı Seymen kıyafetli vatandaşlar karşıladı.

Ankara Seymenler Kulübü Derneği Başkanı Şerafettin Demir, ziyaretten dolayı onurlandığını belirterek, “27 Aralık 1919’da ülkemiz işgal altındayken, Dikmen sırtlarında Atatürk’ü karşılayan Kurtuluş Savaşı’nda bu ülkenin cumhuriyete kavuşmasında en büyük etkendir Seymenler. Çoğu zaman siyasetten uzak kalıp, partilere yakın olmaya çalıştık. Ama kendimize ülkenin gidişatından bir yol çizdik. Birçok şeye dikkat ettik, ülkem ve milletim diyerek MHP’nin yanında olduk. Vatanın bütünlüğünden gayrı tek kaygımız yok” dedi.

ULUS VE KIZILAY’I TEKRAR ANKARALILARA KAZANDIRACAGIZ
Burada bir konuşma yapan Karakaya, “Kendi ocağımda bulunduğum için, mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Seymenler. Atatürk’ün Ankara’ya geldiği gün taraf oldular, dolayısı ile o taraflarını bozmadılar. Tabi çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Kültür milletleşmede çok önemli bir etken, tarihten geleceğe köprünün temel taşlarını oluşturan bir unsur. Ankara’nın kültürünü gelecek nesillere aktarmada kültür ve sanatın son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Kendilerinin tarihi korumak adına projeleri olduğunu dile getiren Karakaya, Saraçoğlu’na geçtiğimiz günlerde AVM yapılmak istendiğini söyledi. Kendilerinin Saraçoğlu’nu, önemli bir kültür merkezi haline getireceklerini söyleyen Karakaya. “Bu ve benzeri çalışmalarla Ulus ve Kızılay meydanlarını tekrar Ankaralıya kazandıracağız. Ankara’da el sanatları ve benzer sanatları icra edenlere, buralarda yer vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Gökçek, sanırım kabul görmedi bir daha açıklandı.
Karakaya. konuşmasına 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere değinerek, diğer partileri şu şekilde eleştirdi “Seçim havası tam oluşmadı bizden başkası alanda yok. Melih Gökçek’in çekilmesi haberlerinin gündeme gelmesi iddialarının sorulması üzerine Karakaya “Biz Ankara’yı almaya niyetlendik ve alacağız. Biz kendi seviyemizi yükseltmek için başkasına laf etmeyiz. Herkes başarılıdır, biz daha başarılı olacağız mecliste zaten Büyükşehir adayı açıklanmıştı ama sanırım kabul görmedi bir daha açıklandı. Rakibimin kim olduğunun önemi yok. Biz Başkenttin kimliğini oluşturmak, hizmet getirmek için çalışacağız. 20 Yıldır kimsenin yapamadığını biz yapacağız. 20 yıldır kimsenin gönderemediği adayı projelerimiz ile fark yaratarak tarihe geçen bir parti olarak başaracağız” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*