Bölünmenin eşiğindeyiz

Cumhur İttifakı Millet Aklı

bahceli-denizlide-22Önceki gün geldiği Denizli’de dün de Babadağ, Sarayköy, Buldan, Güney, Çal, Baklan ve Çivril ilçelerini ziyaret eden Devlet Bahçeli’ye partililer büyük ilgi gösterdi.

MHP Genel Başkam Devlet Bahçeli, Doğu ve Güneydoğuda ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğini ileri sürerek, “Suriye’de Batı Kürdistan kuruldu. Irak’ta Barzani emminin oğlu olmuş. Canı sıkılsa ya Ankara’ya ya Diyarbakır’a geliyor. Bu durumda da rüşvet ve yolsuzluk patlıyor” dedi.

Denizli’nin ilçelerinde konuşan Bahçeli şunları söyledi:

MUTLAKA SANDIĞA GİDİN
Bu seçime önem veriyoruz. Seçimlerin katılımını yüksek tutun. Burada tanıdığınız kim varsa sandığa götürün. Oylarım kullansınlar. Çıkan her sonuca saygı duyarız. Bu demokratik hakkı herkes kullanmalıdır.

bahceli-denizlide-2-2TOPLUM ÇOK GERİLDİ
Ülkede dış borçlar yükselmiş, krediler artmış, gelir dağılımında adaletsizlik had safhaya yükselmiş durumda. Buradan medya gruplarına, televizyon sahiplerine sesleniyorum. Her gün sabahları kadına yapılan şiddeti ve cinayeti göstermeye mecbur musunuz? Bir evde geçim darlığı nedeniyle yaşanan gerginlikte, bu televizyonlardaki programlarda akılları çeliyor. Boşanmalar arttı. Toplum çok gerildi. Hoşgörümüz azaldı. 11 yıldır AKP iktidarda, ülke bu hale geldi.

bahceli-denizlide-2AYAKKABI KUTULARI DOLUYOR
Hükümete destek veren kardeşlerime sesleniyorum. AKP’ye verdiğin oyla ayakkabı kutuları dolarla doluyor. Ayakkabı kutusunun içinde doların ne işi var? Başbakan kendisine yönelen bu gidişatı değiştirmek için yargıyı emniyeti değiştiriyor. O yargı mensupları, bu milletin evlatlarıdır. Çoğu Anadolu’nun beldelerinden yetişen bu şahısları hedef almamak lazım. ‘Senden hesap soracaklar’ diye onlara haksızlık etme Onları suçlama.

Başbakan’ın ‘Size 11 yıllık iktidarımın dosyasının alayını veriyorum. İnceleyin bakın. Benim oğlan Bilal’e de geliyorsa kafasını koparın’ demesi lazım. DHA

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*