Karakaya Başkanlığa yürüyor..!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Mevlüt Karakaya adım adım büyükşehir belediye başkanlığına yürüyor…

Kamuoyunda özellikle 17 Aralık operasyonuyla aklı karışan ve gönlü kırılan kimi Ak Parti sempatizanlarının siyasi tercihlerini önümüzdeki yerel seçimlerde değiştirebilecekleri, mevcut Belediye Başkanı Melih Gökçek’in artılarıyla eksileriyle Ankara’da 4 dönem belediye başkanlığı yapmasının ardından Ankara’ya kazandırabileceği marjinal faydasının kalmadığı ve önemli oranda Ak Partili seçmenin de Melih Gökçek’e bir dönem daha yetki vermek istemediği, Mansur Yavaş’ın ise CHP’den aday olarak gösterilmesini gerek sol gerekse ülkücü tabanın ağır biçimde eleştirerek tepki gösterdiği konuşulurken, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya’nın aday olarak gösterildiği günden bu yana Ankara’yı karış karış, ilçe ilçe gezerek her gün 1000’lerce vatandaşa ulaşarak, vizyonunu, kalitesini, Ankara’nın sorunlarını ve çözüm formüllerini paylaşarak, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanarak sağ ve sol seçmenlerin gönlünde taht kurmaya ve destek almaya devam ediyor.

Karakaya ile MHP %30’u aşacak…!

Karakaya’nın, her geçen gün kendisini tanıttıkça başkanlık yarışında önemli aşamalar katedip, çeşitli şirketlerin seçmenleri yönlendirme amacıyla kamuoyuna sunduğu anket sonuçlarının aksine başkanlık yarışında mevcuttaki oy desteğinin %30’lara ulaştığı parti kaynakları tarafından ifade edilirken, 30 Mart’a kadar yapılacak olan çalışmalarla bu oranın da üzerine çıkarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanacağı iddia ediliyor.

Gölbaşı’ndan bir destek de Virançarsak’tan geldi…

Ankara’nın Beypazarı, Sincan, Mamak, Altındağ, Polatlı, Elmadağ, Etimesgut, Akyurt, Kalecik ve Gölbaşı gibi bir çok ilçesine ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük ilgi gören Karakaya’ya Gölbaşı Akvirançarsaklılardan da destek geldi.Akvirançarsak Köyü sakinleri MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’yı SİM’de ziyaret ederek desteklerini belirttiler.

Üniversite Öğrencileri de ‘KARAKAYA’ dedi…

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın Ankara genelinde gördüğü teveccüh ve destek her geçen gün artarak devam ederken, Karakaya’nın üniversiteden öğrencileri ile öğretmenlik mesleğine atılmış öğrencilerinin öğrencileri de Seçim İletişim Merkezine gelerek Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’ya sevgilerini ve desteklerini iletip hatıra fotoğrafı çektirdiler…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*