Şehidin adına seçim bürosu açtı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

sehidin-adina-secim-burosu-acti-kMHP milletvekilleri Özcan Yeniçeri, Mustafa Erdem ve Zuhal Topçu başta olmak üzere MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya ve Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, Ankara Yenimahalle Şentepe’ de İstanbul Esenyurt’ da şehit olan Cengiz Akyıldız adına seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

Partililer ilk olarak MHP Yenimahalle ilçe teşkilatı’ nın Fatih Camiinde düzenlediği, Şehit Cengiz Akyıldız adına okutulan mevlüde katıldılar. Mevlüdün ardından yürüyüş eşliğinde Şentepe seçim irtibat merkezi’nin açılışını yapan partililer, buradan mehter takımı ve ‘Kutlugün Gelecek Yüzler Gülecek’ sloganı eşliğinde Şehit Cengiz Akyıldız Seçim bürosunun açılışını gerçekleştirmek üzere Yenimahalle sokaklarında yürüdüler.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği MHP kortejine, Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya vatandaşlara el sallayarak karşılık verdiler.

Şehit Cengiz Akyıldız seçim bürosunun açılışında konuşan Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün MHP camiasının her zaman şehitlerine sahip çıktığını ifade etti. Kutlugün, “Buraya gelmeden önce size okumak üzere bir konuşma hazırlamıştım. Fakat bu kadar kalabalığı görünce gönülden, yürekten konuşmak istiyorum. Bir Yenimahalleli olarak şimdiye kadar ilçemize hizmet etmiş bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Fakat onlarda eksik gördüğüm bir şeyi söylemeden de geçmek istemiyorum. Eksik olan nedir diye sorarsanız arkadaşlarım, siz, demek istiyorum. Yani insan odaklı, merkezine insanı yerleştirmiş bir yönetim anlayışı demek istiyorum. Sevgili gönüldaşlarım Allah izin verirse 30 Mart akşamından sonra Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yapacağım bütün hizmetlerin merkezinde siz yani Yenimahalle’nin insanı olacaktır” diye konuştu.

Milletvekilleri ve Karakaya’nın konuşmalarının ardından dualar eşliğinde Şehit Cengiz Akyıldız Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*