MHP 45 yaşında

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP 45 yasindaMHP, 45. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde cumartesi günü Arena Spor Salonu’nda tören düzenleyecek. Bahçeli, burada seçim beyannamesi açıklayacak.

MHP 45. Kuruluş yıldönümünü hafta sonu düzenleyeceği programlarla kutlayacak. Cumartesi günü saat 12.30’da Ankara Arena’da yerel seçim beyannamesini açıklayacak olacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aynı zamanda partisinin afişlerini, seçim müziklerini ve sloganlarını da kamuoyuna açıklayacak. Bahçeli konuşmasında Türk siyasal tarihinde Türk milliyetçiliğinin siyasi arenadaki tek savunucusu MHP’nin politik söylemleri ve gösterdiği direnişle tarihteki rolünü ifade edecek. Toplantıya 81 ilin il ve ilçe teşkilatlarını yanı sıra çok sayıda davetlinin katılacağı ifade edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin MHP’nin duruşu, çizgisi ve söylemleriyle yakın dönem Türk siyasi tarihinde gösterdiği direnciyle Türkiye’nin bütünlüğü konusundaki önemine vurgu yapacak. Bahçeli’nin konuşmasında Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü çerçevesinde içinden geçilen politik sürece ilişkin mesajlar vereceği de kaydedildi.

Önemi ortaya çıktı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin Türk siyasi tarihinde milliyetçiliğin ve direnişin sembolü olduğunu belirtti. MHP’nin 45 yıldır dik duruşuyla yıkılmaz bir parti olduğunu ispatlığını ifade eden Vural, “Sayısal çoğunluğunun çok ötesinde siyasal ağırlığı fazla olan bir parti MHP. MHP’nin dik duruşu Türk siyasal tarihinde örnek olacak nitelikte. Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğü açısından önemi son dönemde bir kez daha ortaya çıktı. Milliyetçilik etrafında politik söylemini ifade eden MHP’nin bugüne getirdiği politik misyonunu önemi son dönemde bir kez daha anlaşıldı” diye konuştu. MHP Genel Başkan yardımcısı Atila Kaya ise ” Zor bir 45 yıl oldu. Bundan sonraki yılların daha huzurlu ve hayırlı geçmesini diliyoruz. Türkiye’nin çimentosuyuz. Türkiye’nin teminatı olan Türk milliyetçileri ve siyasi organizasyonu olan MHP Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Açılış yapacak

Pazar günü ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha önce temelini attığı Etimesgut İlçesindeki İl Bilge Hatun Erinç evinin açılışı nedeniyle düzenlenecek törene katılacak. Bahçeli burada da MHP’nin 45. Kuruluş yıl dönümüne ilişkin bir konuşma yapacak.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*