MHP lideri Bahçeli: Saldırı ve tacizlere uğrasak da ilkelerimizden ayrılmadık

Cumhur İttifakı Millet Aklı

il bilge erinc evi-mMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Millete hizmette geçen 45 yıl ahlak ve şeref mücadelesidir. Bu yolda binlerce şehit versek de namerde izin vermedik. Bu yolda nice saldırı ve tacizlere uğrasak da ilkelerimizden ayrılmadık.” dedi.

Devlet Bahçeli, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde yapımı tamamlanan şehit ve gazilerin mağdur ailelerinin kalacağı ‘İl Bilge Hatun Erinç Evi’nin açılışına katıldı. Açılışı dualarla yapan Bahçeli daha sonra yetkililerden bina hakkında bilgi aldı.

“YOLSUZLUĞUN ESİNTİSİ, RÜŞVETİN EN UFAK EMARESİ YAKININDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR”

Açılışta konuşan Bahçeli, “Erinç Evi, helalin eseridir. Temelinde cömertlik hakımdır, harcında alin teri ve umut vardır. Duvarlarında sımsıcak düşler, etrafında kötülüklerin aşamayacağı manevi surlar vardır. Kolonlarında yardımseverliğin çıkmayacak derin izleri saklıdır. Bu yapının yükselmesi uğruna üst üste konulan her tuğla ahde vefanın ispatıdır. Gururla ifade edebilirim ki Erinç Evi şahsı namına istediği ne varsa karşısındaki için de dileyen derviş gönüllerin, çelebi ruhların dua ve desteği ile hayat bulmuştur. Allah’a ne kadar şükretsek azdır ki, İl Bilge Hatun Erinç Evi’nin çimentosunda haksız kazancın en ufak lekesi yoktur. Haramın karartısı, usulsüzlüğün kırıntısı, yolsuzluğun esintisi, rüşvetin en ufak emaresi, buranın yakınından ve uzağından bile geçememiş, geçemeyecektir.” diye konuştu.

Erinç Evi’nin açılışının MHP’nin kuruluşunun 45. yılına tekabül ettiğini de hatırlatan Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: “Bizim için kırk beş yıl niyazdır, dilektir, hayaldir. Yufka yüreklerle çetin yolların aşılamayacağının kanıtıdır. Değişen zaman saçlarımızı ağırtsa da heyecanlarımız ilk günkü kadar taze, ilk günkü gibi diridir. Takvim yaprakları 45 yılı eskitse de, kum saati 45 yılı yese de biz tıpkı 1969’un soğuk Şubat ayındaki kadar coşkulu ve ümit doluyuz. 45 yıldır neye inanmışsak onu söyledik, neyi gördüysek onu anlattık, dün ne diyorsak, nerede duruyorsak, neyi savunuyorsak bugün de aynı yerdeyiz, aynı anlayıştayız. Ama gelişmenin ve zamanın değişen şartların farkında ve bilincindeyiz. Millete hizmette geçen 45 yıl ahlak ve şeref mücadelesidir. Bu yolda binlerce şehit versek de namerde izin vermedik. Bu yolda nice saldırı ve tacizlere uğrasak da ilkelerimizden ayrılmadık.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*