MHP Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN’DAN Şok İddialar

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN: Yandaş Medyanın, Taklacı Editörlerinin, Yalancı Patronlarından Aldığı Emirler Gün Yüzüne Çıkmıştır!

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’dan Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’A Ait Olduğu İddia Edilen Ses Kayıtlarıyla İlgili Sert Eleştiriler geldi:

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde geldiği Dalaman’da, Dalaman Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Sedat YILMAZ, MHP Dalaman İlçe Başkanı Bayram Altın ve bir grup partili tarafından karşılanan ERDOĞAN’IN ilk durağı Kapıkargın Köyü oldu. Burada bir mevlide katılan ERDOĞAN ve beraberindeki heyet daha sonra vatandaşlar ile görüştü. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ERDOĞAN buradaki konuşmasında AK Parti İktidarının ülkeyi kaos ortamına sürüklediğini, adeta diktatörlük taslayan bir başbakanın bu mkamı işgal ettiğini söyledi. Son günlerde ortaya çıkan ses kayıtlarına da değinen ERDOĞAN; “Bu ses kayıtları da gösteriyor ki AKP iktidarı MHP’nin yükselişini gizlemek için anketleri bile manipüle edecek zavallılığa düşmüştür. Başbakan Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin Türk Milleti ile gerçekleri paylaşmak adına yapmış olduğu grup toplantılarının 2-3 dakika yayınlanmasını bile hazmedemez hale gelmiştir. Yandaş medyanın, taklacı editörlerinin yalancı patronlarından aldığı emirler gün yüzüne çıkmıştır. Takdir milletimizindir. Söz sırası artık sizdedir. 31 Martta adaletten anladığı aldatma olan bu raydan çıkmış sözde siyasetçilere ders vermek sizin elinizdedir.” dedi.

ERDOĞAN Taşbaşı ve Gürleyk Köylerinde:

Daha sonra Taşbaşı Köyünü ziyaret eden ERDOĞAN ve beraberindeki heyet burada genç bir çüftün düğününe katılarak mutluluklarına ortak oldu. Ardından Gürleyk Köyüne geçerek bazı aileleri evlerinde ziyaret eden heyet daha sonra esnafları da ziyaret etti. Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Köy Meydanında kendilerini bekleyen vatandaşlar ile gerçekleştirilen toplantıda köylülerin sorunlarını dinledi.

Verdiğiniz Oyları Çalararak Hepimizin Hakkına Girenlerden 30 Mart Günü Hesap Sorun:

Yollardan şikayetçi olan köy muhtarı ve vatandaşlara iktidarda AK Partinin, yerel iktidarda da CHP nin olduğunu hatırlatan ERDOĞAN; “Artık MHP demenin zamanı gelmemiş midir? Artık, AKP ile CHP arasındaki sığ siyasi çekişmenin mağduru olan siz değerli vatandaşlarımızın söz söyleme vakti gelmemiş midir? Görüyorum ki artık sizler de AKP ve CHP nin bu kısır döngü halini alan siyaset üslubundan sıkıldınız. Olmayan hizmet anlayışlarından, buram buram şov kokan siyaset üsluplarından sıkıldınız. 30 Mart günü vatandaşlardan medyayı tehdit ederek gerçekleri saklamaya çalışan, verdiğiniz oyları çalarak hepimizin hakkına girenlerden hesap soracağınıza inanıyorum.” dedi.

ERDOĞAN Bozbel ve Eşlik Köylerinde Bazı Vatandaşları Evlerinde Konuk Oldu:

Buradaki temaslarının ardından Bozbel Köyüne geçen ERDOĞAN bazı vatandaşların evine misafi oldu. Vatandaşlar ile çay içip sohbet eden heyet akşam saatlerinde Eşlik Köyüne gelerek kendilerini bekleyen vatandaşlar ile sohbet etti. Burada da son günlerdeki kasetlere ve ses kayıtlarına değinen ERDOĞAN; “Biliyorsunuz son günlerde ardı arkası kesilmeyen bir kaset ve ses kaydı furyası başladı. Sizler ile projelerimizi, yerel yönetim anlayışımızın gereği hizmet planlarımızı paylaşmaya geldik. Ancak son günlerdeki bu ses kayıtlarına da değinmeden edemeyeceğim. Anketler ile oynayan bir Başbakan varken, 45 yıllık bir siyasi partinin Genel Başkanının açıklamasının 2-3 dakika bile yayınlanmasını hazmedemeyip kimyası bozulan bir başbakan ve iktidarı varken sizlerin de cevabını merakla beklediği sorular olduğunu biliyorum. Gerçekliği her zaman tartışılan, parayı vererek düdüğü çaldıranların anketlerinin havada uçuştuğu, gerçekleri söyleyenlerin gizlenmeye çalışıldığı bir ortamdan geçiyoruz.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’dan Şok İddia: Ankette MHP’nin Oylarını Başka Partilere Kaydıran Zihniyetin Gerçek Seçimlerde Gerçekleştirdiği Hileler De Yakın Gelecekte Ortaya Çıkacaktır

Sizlerin huzurunda iddia ediyorum. Anketlerde MHP nin oylarını başka partilere kaydıran zihniyetin gerçek seçimlerde gerçekleştirdiği hileler de yakın gelecekte ortaya çıkacaktır. Hep beraber göreceğiz. Ayakkabı kutusunu cüzdan namına kullananlardan, size yol, su, hastahane olarak geri gelmesi gereken vergilerinizi aldıkları rüşvetler karşılığında heba edenlerden hesap sormanın vakti gelmedi mi? Her tarafından yolsuzluk iddiası akan, hakkında yolsuzluktan fezlekesi bulunan genel başkanlardan, ülkenin temellerini dinamitleyen açılım safsatasını çıkaran ve buna destek veren siyasi partilerden, yukarıda kayıkçı kavgası yaparken altta ezilen vatandaşları algı yönetimiyle elinde tutmaya çalışanlardan hesap sormanın vakti çoktan geldi de geçiyor. Bu hesap ta ilk etapta 30 Martta sandıkta aldatılmaya ve kandırılmaya çalışılan sizlerin oylarıyla sorulacaktır.” dedi.

ERDOĞAN Ortaca’da SİM Ziyareti

Eşlik köyünde de bazı ev ziyaretleri yapan ERDOĞAN gecenin ilerleyen saatlerinde son olarak Ortaca’ya gelerek burada Seçim İrtibat Merkezinde kendisin bekleyen Ortaca Belediye Başkan Adayı Recep Güneş ve partililer ile sohbet etti. Azimle gerçekleştirilen çalışmalarından dolayı partililere teşekkür eden ERDOĞAN; “İnşallah 31 Mart günü vicdanı rahat insanlar olarak hemşehrilerimize hizmet etmek için 1 dakika bile dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Gayret bizden takdir Yüce Allah’tandır ”dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*