Alim Işık, ‘En Etkin Milletvekili’ seçildi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Alim ISIK GKMHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Türkiye Milletvekilleri ve Seçilmişleri İzleme Komiteleri Derneği (TÜMİKOM) verilerine göre en etkin milletvekili seçildi.

Türkiye Milletvekilleri ve Seçilmişleri İzleme Komiteleri Derneği (TÜMİKOM) 2011-2012-2013 yasama dönemlerinin ‘En Etkin Milletvekili’ belirlendi. TÜMİKOM’un raporuna göre, 539 milletvekili arasındaki “En Etkin Milletvekili“ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Alim Işık oldu.

539 milletvekili içinden kendisinin birinci seçilmesinin büyük onur olduğunu ifade eden Işık, “Tüm milletvekilleri ve seçilmişleri izleme ve değerlendirme komisyonu Türkiye genelinde değerlendirme yapan bir sivil toplum kuruluşudur. 2013 yılı TBMM faaliyetlerini ve seçim bölgesindeki faaliyetlerini değerlendirerek yılın milletvekillerini belirlemiştir. Burada TBMM mevcut 539 milletvekili arasından birinciliğe bizleri yerleştirmesi bizim için çok büyük bir onurdur. 2009-2011 ve 2012 yıllarının ardından 2013 yılının en etkin milletvekili unvanını almak son derece mutlu etti. Bu unvanı almamda desteklerini esirgemeyen Kütahya’mızın yerel medya temsilcileri başta olmak üzere tüm Kütahyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu onur sadece şahsımın değil bize desteklerini esirgemeyen Kütahyalı hemşehrilerim başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinden ulaşan ve TBMM sinde sorunlarının çözülmesinde katkı isteyen tüm vatandaşlarımızındır.” diye konuştu. (SBK)

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*