Akbaş: Adana’da MHP kazanacak.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

akbas_adanada_mhp_kazanacak_kMHP Çukurova ve Büyükşehir Adayları Esnaf ve semt pazarı gezisi yaptı.

“ADANA’DA MHP KAZANACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş birlikte semt pazarı ve esnaf gezisine çıkıp, vatandaşlardan destek istediler. Akbaş ve Sözlü, 30 Mart’ta sadece MHP’nin değil Adana’nın kazanacağını ve kentin yeniden eski parlak günlerine döneceğini belirtiler.

Toros Mahallesi’nde bulunan semt pazarı ve Ahmet Sapmaz Bulvarı üzerindeki esnafları dolaşan Ali Uğur Akbaş ve Hüseyin Sözlü,“30 Mart’ta sizlerin desteği ve oylarıyla göreve gelip, sizler için hazırladığımız projeleri hayata geçirerek Adana’yı her alanda şaha kaldıracağız.” dediler.

Sözlü ve Akbaş semt pazarında görüşüp sorunlarını dinledikleri ve destek istedikleri vatandaş ve esnafların yoğun ilgisiyle karşılaştılar.Özellikle mahalle sakinleri ve esnafın ‘daha modern kapalı semt pazarı isteklerine ise Akbaş, projeleri arasında bulunan“Her mahalleye,altı çift kat otopark üstü kapalı Semt Pazarı” uygulamasını müjdeledi.

EKONOMİ CANLANACAK

Pazar gezisinin hemen ardından Ahmet Sapmaz Bulvarı üzerinde bulunan esnafları da yaklaşık 3 saat boyunca dolaşarak sohbet edip dertlerini dinleyen Akbaş ve Sözlü, bu sırada alışverişte bulunan vatandaşların da ilgisi ile karşılaştılar. Akbaş ve Sözlü, ülke genelinde olduğu gibi vatandaşların büyük bir bölümünün işsizlik sorunundan şikayet ettiklerini, bu konuda hazırladıkları projelerle işsizlik sorununa çözüm getirip Adana ekonomisini canlandıracaklarını kaydettiler.

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Ali Uğur Akbaş ve Hüseyin Sözlü, uzun zamandır çalıştıklarını ve kendi bölgelerinde gitmedikleri yerlerin yok denecek kadar az olduğunu da ifade ederek, bu durumun seçim sonrasında da devam edeceğini belirtip, ”Parolamız; çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bizler, her zaman halkın arasında olup onlarla birlikte hareket edeceğiz.Seçim kampanyalarımız süresince herkese ulaşabilmek tek amacımız.Yaptığımız planlama doğrultusunda mümkün olduğu kadar vatandaşlarımızla hep birlikte oluyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını da alıyoruz.” dediler.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*