Taş Medreseli Ülkücülerden Mustafa İzgioğlu’na ziyaret!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

ADANA – Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek isteyen şer güçlere karşı mücadele vermiş, 70’li yıllarda ve 12 Eylül 1980 darbesiyle birlikte yaşanan dönemde en büyük sosyal maliyetleri ödemiş Taş Medreseli Ülkücüler, bugün yaşanan ihanet sürecinde sahaya iniyor.

A. UĞUR AKBAŞ’LA GELDİLER
Taş Medreseli Ülkücüler, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nu ziyaret ettiler. MHP Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Ali Uğur Akbaş’la birlikte İzgioğlu’na gelen Taş Medreseli Ülkücüler, Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi iktidar tarafından içine düşürüldüğü aczin, zilletin kabul edilemeyeceğini ifade ettiler. Akbaş, “Burada aramızda rütbe, mevki, makam gibi bütün dünyevi değerlerin hiç birisine tevessül etmemiş, mağdur ve mazlum olmuş ama yine de yüce Türk milletinin hiçbir değerini hiçbir menfaate değişmemiş arkadaşlarımızla kutsal davamız için partimizin, teşkilatımızın liderimizin yanında ve arkasında hazır olduğumuzu ifade etmekten onur duyuyoruz” dedi.

İZGİOĞLU: ZAMAN BİR OLMA ZAMANI
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise “Zaman bir olma, iri olma, diri olma zamanıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi iktidar marifetiyle en buhranlı günlerini yaşadığı içinde bulunduğumuz süreçte, Taş Medreseli Ülkücü ağabeylerimizin, arkadaşlarımızın yanımızda olması büyük bir mutluluktur. Türk milliyetçilerinin canlarıyla, kanlarıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatma ülküsünden asla taviz vermeyen bütün Türk milliyetçilerinin tek siyasi mabedi olan ve son kale olarak dimdik ayakta duran Milliyetçi Hareket’e verilen destek, bu manada çok kutsaldır.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

1 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*