Açılıştı, miting oldu!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

alanya-2MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel Konaklı’da seçim iletişim merkezini düzenlenen törenle açtı. Vatandaşlar alana sığmazken Abdullah Sönmez ve Adem Murat Yücel, Alanya’ya bir bütün olarak ayrım yapmadan hizmet edeceklerini vurguladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Konaklı Beldesi’nde seçim iletişim merkezini açtı. Binlerce kişinin katıldığı açılışta vatandaşlar MHP adayı Adem Murat Yücel’e sevgi gösterisinde bulundu.

Antalya İl Başkanı Osman Çetin’in de katıldığı açılış töreninde vatandaşlar tören alanına sığmadı. Tören alanına vatandaşların coşkulu alkışları ile gelen Yücel, yoğunluk nedeni ile sahneye güçlükle ulaşabildi. Yücel ve meclis üyesi adayları vatandaşlara çiçek atarak teşekkür etti. İki dönem Konaklı Belediye Başkanlığı yaptığını ve Konaklı’ya hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Konaklı Belediye Başkanı ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayı Abdullah Sönmez, “Bu iki dönemde bana sizler güç verdiniz” dedi.

‘HEPİMİZİN ALANYA’SI ORTAYA ÇIKACAK’
Sönmez, “Konaklı’ya 10 yılda nasıl hizmet ettiysem bundan sonrada aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. Burada bazı siyasi partiden arkadaşlar, ‘Konaklı’yı sivrisinekten kurtaracağız’ demiş. Konaklı sivrisinekten kurtulalı yıllar oldu. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için hepinize minnettarım” diye konuştu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yücel, “Her sıkıntının sonu selamettir. 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak belediye seçimlerini Allah’ın izniyle hep birlikte çalışarak kazanacağız. Biz tecrübeli ekibimiz ile birlikte büyük Alanya’da kurumsal hizmet belediyeciliğini başlatacağız. Bir şehri imar etmek o şehirde yaşayan halkın gönlünü almaktır. Şunu büyük bir onurla gururla ifade ediyorum. Hepimizin diyebileceği Alanya, sizlerin gayreti ile ortaya çıkacak” dedi.

‘BOŞ VAAT VE HAM HAYALLERİMİZ YOK’
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yücel, “Bizim boş vaatlerimiz ve ham hayallerimiz yok” dedi. Büyük Alanya için somut proje ve planlarla yerel seçime hazır olduklarının altını çizen Yücel, “Alanya bizim sevdamızdır. Bu sevda gülen yüzdür. İnsanların gönlünü almaktır. Çünkü insanlarımız bizim için kıymetlidir. Çünkü insan nimettir. Biz Alanya’yı çok iyi biliyoruz. Nerede aç, nerede garip, nerede ihtiyaç sahibi var biliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile bu vatandaşlarımızın yanında olacağız. Yoksula da zengine de eşit mesafede olacağız” dedi. Büyük Alanya için yola çıktıkları günden bu yana en büyük desteği halktan aldıklarını belirten Yücel, “Bu yolda en büyük destek ve sevgiyi sizlerden aldık. Biz bütün Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızı bir ve beraber görüyoruz. Biz barış içinde demokratik yarış parolasıyla yola çıktık ve bu centilmence tavrımızı ekibimle birlikte seçim sonuna kadar götüreceğiz.

‘ALANYA’NIN MAKUS TARİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’
Ekiplerinde çok değerli kendi alanlarında uzman ve tecrübeli belediye başkanlarının yanı sıra yeni genç ve dinamik arkadaşlarının da bulunduğunu söyleyen Yücel, “Bu arkadaşlarımız bulundukları yerlerin makus tarihlerini değiştirdiler. Tıpkı Konaklı Belediye Başkanımız Abdullah Sönmez gibi. Allah’ın izniyle Alanya’nın makus tarihini de biz değiştireceğiz. Bu seçimlerde Alanya bireysel değil kurumsal belediyecilik ile buluşacak. Hizmetlere kavuşacak, halkımızın yüzü gülecek’ dedi. MHP’nin Alanya’da bu seçimi kazanacağını belirten MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, ‘Her zaman genç başkan dediniz bizde size içinizden biri olan genç ve dinamik bir aday getirdik. Yerel yönetimlerde tecrübeli, sizin derdinizden en iyi o anlayan bir aday çıkardık. Bugün Konaklı sesimize ses verdi. ‘ dedi.

Meclis üyesi adaylarının tanıtımın ardından okunan dua ile seçim ofisi açıldı. Açılışın ardından vatandaşlar Yücel ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleri ile yarıştı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*