Bahçeli: Hesapları en iyi biz biliriz

Cumhur İttifakı Millet Aklı

bahceli-izmirde-kMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’in Kiraz İlçesi’nde vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’da yaptığı bir hesabı eleştiren Bahçeli, ”Trabzon 1461’de fethediliyor. Plakası 61. Hükümet 61. hükümet. Öyleyse oylar da 61 olacaktır diyor. Peki Adana’da miting yapmış olsaydın. Adana’nın plakası da 01… Nasıl olacak o zaman? Bu hesapları en iyi biz biliriz. MHP hesap adamlarının olduğu yerdir” dedi.

Bahçeli şunları söyledi:

SADECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ DEĞİL
Seçimlere 27 gün kaldı. Türkiye’de çok şeyler oluyor.
Her gün Türkiye, yeni sorunlarla karşı karşıya kalmakta. Bu seçim, belediye başkanlığı seçimidir. Ancak sadece belediye başkanlığını seçmekle kalmıyor, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı iç ve dış tehdit ve endişeler kritik dönemin işareti.

Bu seçimler belediye başkanını seçmesinin ötesinde Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir aşama olacaktır.

3 AŞAMALI SÜREÇ
Ülkemizde 3 aşamalı bir süreç başlıyor. 30 mart yerel seçimler, 28 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015’de 12 Hazirana kadar yapılması gereken genel seçimler.

ERDOĞAN’IN HESABINA DÖNMEYELİM
51’le gelen 51’le gider. Bu nasıl hesaptır diye yazıyorlar. Bunlar herhalde ilkokul okumamış. 51’le gelmişse 49 dışarda kalır. Erdoğan’ın hesabına dönmeyelim. Trabzon’da konuşurken diyor ki: ‘Trabzon 1461’de fethediliyor. Plakası 61. Hükümet 61. hükümet. Öyleyse oylar da 61 olacaktır.’

ADANA’NIN PLAKASI 01… HESAPLARI EN İYİ BİZ BİLİRİZ
Peki Adana’da miting yapmış olsaydın. Adana’nın plakası da 01… Nasıl olacak o zaman? Bu hesapları en iyi biz biliriz. MHP hesap adamlarının olduğu yerdir. Ancak hesabı yolsuzluk ve rüşvet üzerine değil milli menfaatler üzerinedir.

VİLLA, PARA ONLARDA
Ülkeyi yönetmede huzur, villa, para onlarda… Bu gidişat iyi değil. Eğer bu ülkede bir sosyal kargaşa başlar, toplum ayaklanır, iç çatışmaya girilir ve kardeşler arasında bir kavga sürdürülürse siyasi partilerin hiçbirisinin anlamı kalmaz. Siyasi partiler millete hizmet için vardır, milleti birbirine düşürmek için olamaz.

Yolsuzluk ve rüşvet çok büyük bir hastalıktır. Tedavi edilmesi lazım, ortadan kaldırılması lazım. Gözardı edilirse toplumun her tarafına sirayet eder. Kendimize bir çıkış yolu bulalım.

11’İN YANINA 1 YAZARSAN 111 OLUYOR
Sözgelimi bir parti 11 oy almış. Akşam görevliler birbirleriyle görmemezlikten gelirken biri orada 11’in yanına 1 yazarak gönderirse oy 111 oluyor. Böyle dönemler yaşamadık mı? Bazı partiler haksız yere sonuç almadı mı?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*