Allah Bahçeli’ye milyonlarca Ülkücü evlat nasip etmiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

ISPARTA MİLLETVEKİLİ RECEP ÖZEL’İN TALİHSİZ AÇIKLAMALARI MÜSANASEBETİYLE ISPARTA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI AKİF ÇAPRAZ’IN YAPMIŞ OLDUĞU YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

Türk Siyasi Tarihi içerisinde hiçbir dönem ihanet son günlerdeki kadar ayyuka çıkmamış, yöneticiler utanma, arlanma duygularını yitirmemişti. Belli makamdakilerin Başbakana yalakalık yapmak için sözleri, kişilikleri, haysiyetleri ve şerefleri bu kadar dansözleşmemişti.

Barış süreci adı altında yıllardan beri yürütülen ihanet projesi somut olarak ortaya çıkmıştır. Haysiyet ve şahsiyet yoksunu bebek katili ile pazarlıklar yapılmış cennet vatan Türkiyemiz bölünmenin eşiğine getirilmiştir. Ülkücü Hareket bu duruma sessiz kalmamış ve milletiyle buluşarak 9 bölgede “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” adı altında mitingler yapmaya başlamıştır. Bu mitinglerin ikincisi İzmir ilimizde Bayrak Mitingi adı altında yapılmış ve 2 milyon milliyetçi vatansever Bayrak olup ihanet taşeronlarının başına dikilmiştir.
İzmir Mitingi sonrasında bu ihanet taşeronları çaresizlik içerisinde sızlanmaya, saçmalamaya, bozulmuş plak gibi tekrar çalmaya başlamıştır.

Isparta milletvekili Recep Özel’de İzmir Mitingi sonrasında sözde açıklamalar yapmıştır. Yaptığı açıklamalarda “Bahçeli’nin çocuğu yok bu süreci anlayamaz” demiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin milletvekili olmuş bir kişiye bir konuyu otuz defa anlatmak ve anlayamaması bizleri derinden üzmektedir. Liselerde öğretmenler bile bir konuyu otuz defa anlatmamaktadırlar. Ama ben Sayın Recep Özel’e tekrar tekrar anlatacağım. Çünkü kendisinin anlamama sebebi zeka yapısından değil ilkeli dürüst bir lidere olan kıskançlığından kaynaklandığı biliyoruz. Muhafazakar bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Sayın Özel Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de, Cenab-ı Hakk biz kullarını her türlü sapkınlığa karşı uyardığını bilmemekte midir? Rabb’imiz Enfâl Suresi’nin 28. ayetinde bizleri şöyle uyarıyor: “Biliniz ki, mallarınız ve çocuklarınız birer imtihan sebebidir ve büyük mükâfat Allah’ın katındadır.” Recep Özel evlat sahibi olduğu için kendini daha üstün, daha anlayışlı mı görmektedir? İbrahim (a.s.)’ı çocuksuz geçen uzun yıllarında taştan kalp mi taşıyor du? Baba – evlat ilişkisinin manevi boyutunu anlayamıyor musun? Bir kişinin çocuğunun olup olamayacağı Cenab-ı Hakkın takdirinde değil midir? Alın yazısı, Takdiri İlahi nedir bilmez misin? Kendi evlatlarının senin için bir sınav olduğunu unutuyor musun? Ayrıca ülkemizde evlat sahibi olmak için çırpınan, tedaviler gören, dualar eden binlerce vatandaşımızı üzdüğünüzün farkında mısın? Başbakanın talimatı olan 3+2 çocuk için Cenab-ı Hakkın size 1+2 çocuk daha nasip etmesi için size dua ediyoruz.

Bu Ülkeye hizmet etmiş binlerce değerli şahsiyetlerin çocukları olmamıştır. Hemşerimiz eski cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Bey’in, Eski Başbakan Bülent Ecevit Bey’in çocukları yoktur. Sana oy vererek vekil yapan cemaatin fikir babası Said-i Nursi’nin, ve Gülen Cemaatinin lideri Fethullah Gülen Hoca efendinin de çocuklarının olmadığını bilmiyor musun yoksa bilerek mi söylüyorsun? Allah Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye milyonlarca Ülkücü evlat nasip etmiştir. Ve o evlatların her biri Hak yolunda hakikat yolunda şehadet şerbetini içmeye hazır yiğitlerdir. Bu yüzdendir ki rahatını ve ferahını düşünenler milletin derdiyle hemhal olmayı da beceremezler.

Sayın Recep Özel, Diyarbakırda Milliyetçi Hareket Partisinin şimdi söylediklerini söyleyemeyeceğini iddia etmiştir. Bizim bildiğimiz kadarıyla sayın Özel’in okuma ve yazması vardır. 6 Haziran 2011’de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey Diyarbakır’da miting yapmıştır. Ülkücü hareket mensupları sizin gibi yer ve mekana göre cümlelerini fikirlerini değiştirmemektedir. Mitingin sonunda binlerce kişi hep birlikte sizin söylemeye utandığınız “Ne mutlu Türk’üm” sözünü haykırmıştır.

Sayın Recep Özel bilirkişiye çete diyecek kadar acizleşmiştir. 11 yıllık iktidardasınız dönemindeki icraatlarınız sonucumudur bu durum? Size göre konuşmayan herkes hain, size göre yazmayan çete, pkk paçavralarını taşımak sağduyu, Türk Bayrağını taşıyan provokatör müdür?

Sayın Özel; Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı İsa Yalçın’a Gel Gezelim demeyi büyüklük sayacak kadar küçülüyor. Milliyetçi Hareket Partisinin her üyesi her makamı, her yöneticisi çok değerli ve muhterem insanlardır. Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı bir konuyu otuz defa anlatılmasına rağmen anlamayan birisinin elinden tutarak oyun parklarını gezdirerek tek tek anlatır.

Sayın Recep Özel Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a unutkan diyecek kadar da dengeyi yitirmiştir. Halkın oylarıyla seçilmiş bir kişiye unutkan demek kimsenin haddine değildir.
Sayın Recep Özel; Otobüslere adam doldurup İzmir’de miting yapmak kolay diyecek kadar mesmursuzlaşmıştır. 2 milyon kişiyi otobüslerle taşımak için 44 bin 445 otobüs gerekmektedir. Sayın Özel’in en iyi bildikleri iş olan bölme hesabını yapabilecek kadar matematik bilgisinin olduğuna inanıyoruz. 44 bin 445 otobüs herhalde Türkiye trafiğinin de duracağına aklı yetmektedir. Ayrıca bizim İzmir’e gittiğimizi takip ettiğinize göre bu kadar korku verdiğimiz içinde kusura bakmayın. Bizi takip etmeye de devam eden çünkü bizden öğreneceğiniz çok şey var.

Sayın Recep Özel sözde Barış Sürecine tam destek verdiğini söylemiştir. Sayın özel; Barış Sürecinin akil(!) adamlarından “Ben inanmıyorum, Müslüman değilim.” Diyen Lale Mansur’a mı destek veriyorsun? Lale Mansur’a destek verecek kadar filmlerinden mi tanıyorsun? Yoksa milletvekilliğinden sonra Yeşilçam’a dahil olup Lale Mansur filmleri mi çekeceksin? Türkiye’yi 29 özerk bölgeye bölelim diyen Baskın Oran’ı mı destekliyorsun? Türk Bayrağının adı değişsin diyen Hilal Kaplanı mı? Yoksa Kürdistan mutlaka kurulacaktır diyen Doğu Ergil’i mi?

Bütün bunların üzerine Atma Recep Atma Din kardeşiyiz. Çocukça muhabbetleri bırak artık. İnsanların soyadları önemlidir onun için özel ol ivedik hareketleri bırak. Cenab-ı Hak sana milletvekilliği nasip etmiş. Milletin vekilliğini yap, bir kişinin vekili olma!.

Akif ÇAPRAZ
Isparta Ülkü Ocakları Başkanı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*