AKÇAY: “30 MART HELAL İLE HARAMIN SEÇİMİDİR”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

erkan-akcay30 Martın helal ile haramın seçimi olduğunu söyleyen MHP Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY,“ Türk Milleti, PKK ile pazarlık masasına oturan, şehide ‘kelle’, terörist başı Öcalan’a sayın diyen, yolsuzluk ve rüşvet çarkının başındaki Tayyip Erdoğan ve ekibini çok iyi tanımaktadır. Türk Milleti, 30 Martta AKP’ye verilen her oyun PKK’ya verilmiş olacağını çok iyi bilmektedir. Türk Milleti AKP’ye verilen her oyun Mehmetçiğe sıkılan bir kurşun olduğunu çok iyi bilmektedir. Türk Milleti ‘ ben lafa değil icraata bakarım’ diyerek sadece konuşan ama icraatları ile milyar dolarları götürenleri, ‘Uzun Adam’ deyip harama el uzatanları çok iyi bilmektedir. Türk Milleti 30 Mart’ın helal ile haramın seçimi olduğunu çok iyi biliyor. Türk Milleti 30 Mart’ta helali seçecek, 76 milyonun kul hakkını yiyen Tayyip Erdoğan ve ekibinin günahlarına ortak olamayacaktır.”

AKP’ye verilen her oy Mehmetçiğe sıkılan bir kurşundur.
PKK ile pazarlık masasına oturan Tayyip Erdoğan, PKK ne istemişse vermiş, bunun için çok sayıda kanun çıkartmış, cezaevindeki PKK’lıları serbest bırakmıştır. Tayyip Erdoğan’dan her istediğini alan PKK ve yandaşları AKP’nin 30 Mart seçimlerinden güçlü çıkması için seçimlere kadar silahlı eylem yapmama kararı almıştır. 30 Marttan sonra ise PKK ile siyasi özerlik konusunun müzakere edileceği söylenmektedir. Seçimlerde alacağı yüksek oyla yolsuzluğun üzerine örteceğini sanan Erdoğan, PKK, BDP ve HDP ile 30 Mart seçimlerinde ittifak yapmıştır. Bu doğrultuda PKK ve yandaşları kazanamayacaklarını bildikleri Ege Bölgesindeki illerde ve İstanbul’da AKP’yi desteklemektedir. Bu nedenle AKP’ye verilen her oy PKK’ya verilmiş olacaktır.

Şehid’e ‘kelle’, teröristbaşı Öcalan’a ‘Sayın’ diyen, masa başında ülkeyi PKK’ya pazarlayan Tayyip Erdoğan ‘ şehitlik ve Türkçülük’ anlamaz
Tayyip Erdoğan’ın Manisa Mitinginde ‘ MHP siyasi Türkçülük yapıyor. Şehit cenazeleri geldiği zaman sokaklara dökülüyor.’ şeklindeki sözlerini eleştiren MHP Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, “ Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemizin birlik ve beraberliği için vardır. Biz Anayasal olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletine vatandaşlık bağıyla bağlı olan ve ülkesini seven her vatandaşımızı Türk kabul ediyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak; tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek dil diyoruz. Biz bu ülke için canını vermiş şehitlerimizi sahipleniyoruz, onlar için gözyaşı döküyoruz. Tayyip Erdoğan gibi ‘Türkiye 36 etnik yapıdan oluşuyor’ diyerek ülkeyi ayrıştırmıyor, bölmüyoruz. Türkiye Cumhuriyetini maşa başında PKK’ya pazarlamıyoruz. ‘ PKK ile görüştüğümüzü ispat etmeyen şerefsizdir’ deyip ispatlanınca şerefsizlik yaftasanı boynuna asan, şehide ‘kelle’ Terörist başı Öcalan’a ‘sayın’ diyen Tayyip Erdoğan için Türkçülük ve şehit kelimeleri hiçbir anlam ifade etmeyebilir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyoruz. Tayyip Erdoğan gibi önce ben, önce benim cebim deyip milyarlarca dolarları eve depo etmedik. Kul hakkı yemedik. Villa peşinde koşmadık. Eğer buna siyasi Türkçülük diyorsan, biz sonuna kadar Türkçüyüz. “ dedi.

Hangi yüzle hala Türk Milletinden oy istiyorsun?
Tayyip Erdoğan’a Türk Milletinden hangi yüzle oy istiyorsun diye soran MHP’li AKÇAY, “ Ey Recep Tayyip Erdoğan senin ve ekibinin yaptığı hırsızlığı, yolsuzluğu sağır sultan bile duymuşken hala insanların yüzüne nasıl bakabiliyorsun? İnsanlardan utanmadan nasıl oy isteyebiliyorsun? Başbakan sen değil misin? Hakkında çıkan yolsuzluk, rüşvet ve evindeki milyarlarca dolarlık ses kaydının montaj, dublaj olduğunu söyleyeceğine bunu neden ispat etmiyorsun? Kriptolu telefonumu dinlemişler diyen Tayyip Erdoğan’a sormak istiyorum: Oğlun Bilal ile evdeki paraları sıfırlamaya yönelik görüşmelerini kriptolu telefonla mı yapıyorsun? Devletin gizli görüşmelerini yapmak için sana verilen kriptolu telefonla, devleti mi soyuyorsun? Oğlun Bilal’a devleti soyması için kriptolu telefon mu veriyorsun? Neyin İstiklal mücadelesini veriyorsun? PKK ile Pazarlık masasına oturup ülkeyi parçalayan adam istiklalden ne anlar? Kendini ve yolsuzluk yapan diğer arkadaşlarını aklamanın mücadelesine istiklal mücadelesi mi diyorsun? İstiklal mücadelesi diyerek yolsuzluklarına Türk Milletini ortak etmeye mi çalışıyorsun? Sen milletin zekat, kurban paralarıyla uğraşacağına evindeki milyarların, İsviçre’de olduğu söylenen milyar dolarların, Urla’daki, Üsküdar’daki, Bodrum’daki villaların, İstanbul’daki lüks dairelerin, bankalarda milyarların hesabını ver.” dedi.

Kimin Parasıyla Miting Yapıyorsun?
Tayyip Erdoğan’ın devletin parasıyla miting yaptığını söyleyen MHP Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, “ Manisa Mitinginde bu güne kadar ilçeler hariç 31 ilde miting yaptık diyen Tayyip Erdoğan’a soruyorum: Açılış yapıyorsunuz müteahite ödetiyorsunuz. Sen ve bakanların valilik veya kaymakamlık ziyareti adı altında miting yapıyor, parasını devlete ödettiriyorsunuz. İşi kılıfına uydurmak için de beş dakikalığına kaymakamlığa veya valiliğe uğruyorsunuz. Şimdi de çıkmış yaptığın miting sayısı ile övünüyorsun. Önce bu mitinglerin parasını kimin ödediğini söyle. Milletin parasıyla, yetimin, garip gurebanın parasıyla miting yapmaya utanmıyor musunuz? Mitinglerde valilikleri ziyaret ederek miting masraflarını devlete ödettirmeye utanmıyor musun? Kul hakkı yemeye doymadın mı?” diye sordu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*