Ankara’da MHP oyları CHP’yi geçti mi?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP’li Mevlüt Karakaya, Ankara’da CHP’nin oylarını geride bıraktıklarını iddia etti.

Ankara’da seçim yarışı kızışıyor! MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Ankara’da seçimlerin iki aday arasında geçtiği yönünde yaratılmaya çalışıldığını söyledi. Sokaktaki vatandaşın seçimlerin üç aday arasında geçtiğini iyi bildiğini ifade eden Karakaya, CHP adayını geride bıraktığını söyledi.

Mevlüt Karakaya, NTV’nin özel seçim programında projelerini anlattı. Ankara’nın İstanbul’dan anlaşılamayacağını söyleyen Karakaya, MHP’nin Ankara’da geçmişten beri ciddi bir oy oranına sahip olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz seçim döneminde il genel meclis oylarının yüzde 25’lerde olduğunu anlatan Karakaya, anket firmalarının o seçimde olduğu gibi bu seçimde de büyük yanılgı yaşayacağını iddia etti. İşte Karakaya’nın o sözleri;

MHP ANKARA’DA VARDIR

Ankara’da Milliyetçi Harekete Partisi var. Geçmişte de il genel meclisinde Ankara genelinde yüzde 25 oy almış siyasi hareketten bahsediyoruz. Ankara’ya İstanbul’dan baktıklarında görmeyenler var. 30 Mart’ta görmek zorunda kalacaklar. Demokrasi gerçekten hepimize birşeyler öğretecek.

“CHP’Lİ ADAYI GERİDE BIRAKTIM”

Ankara’da seçimlerin iki parti arasında geçtiği yönünde bir algı yok. Sadece öyle bir algı çalışılıyor ama bu başarılamıyor. Ankara’da üçlü bir yarış olduğunu, sokaktaki vatandaş bunun farkında. İkili yarış hep yapılmaya çalışıldı. Ben bunun üçlü olduğunu, benimde olduğumu artık herkese anlattım. Şunu da söyleyim ben Cumhuriyet Halk Partisi adayının önündeyim. Çok açık ve net ifade ediyorum.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*