İsmail Hoca’ya Üç Hilal rozeti!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Kur’an ve hadisleri temel alarak yazdığı yazılarıyla milli ve manevi değerlerin yozlaştırılmasına karşı mücadele veren İsmail Göktürk MHP saflarına katıldı.

İsmail Hoca’ya Üç Hilal rozeti!

ADANA – Adana’nın önemli kalemlerinden Gazeteci-Yazar İsmail Göktürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) saflarına katıldı.

ROZET İL BİNASINDA

Kur’an ve hadisleri kaynak göstererek, günümüz Türkiye’sindeki milli ve manevi değerlerde meydana gelen yozlaşmaya dikkat çeken günlük yazılarıyla ‘İsmail Hoca’ olarak bilinen İsmail Göktürk, MHP’ye geçerek üç hilal kuşandı. İl binasında Göktürk’ün rozetini MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu takarken, merkez ilçe başkanları Yusuf Kanlı, İbrahim Kara, Hüseyin Tumlukolcu ve Mehmet Özcan da İsmail Hoca’yı tebrik ettiler

MHP’NİN ONURLU DURUŞU

Gazeteci-Yazar İsmail Göktürk “Genişletilmiş Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi kapsamında Türk-İslam dünyasındaki milli ve manevi değerlere yönelik sinsi çalışmalar ve saldırılar tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. Kan ve gözyaşı, tecavüzler, çile ve ızdıraplar bu coğrafyada artık son bulmalı. Bunu temin edecek güç ise, teslimiyetçi irade olamaz; aksine güçlü, kararlı, omurgalı bir siyasi duruşa ihtiyaç var. Bu manada onurlu duruşuyla takdir toplayan Milliyetçi Hareket gerçekten son kalemiz olmuştur. Türk milliyetçiliğinin saflarında bir nefer olmak için buradayım” dedi.

BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİZ

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da, Göktürk’ün MHP’ye katılımdan memnuniyet duyduğunu belirterek “Türk-İslam dünyası adeta lime lime doğranmak istenmektedir. En büyük ölümcül darbenin ise Türkiye’ye vurulması planlanmaktadır. Bunu bütün Dünya biliyor. Ne acıdır ki Türk-İslam dünyasında en büyük tahribatı işbirlikçi zihniyet ve onların uşakları yapmaktadır; utanmadan, sıkılmadan halkımıza zehiri bal diye satmaktadırlar. İşte Milliyetçi Hareket bunlara karşı milletimizin sinir ucu vazifesini yaparak ihanetin gerçek yüzünü ortaya koymaktadır. Kimse bizi yıldıramaz, asla bu yoldan dönmeyeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*