MHP’li kadınlardan gıda kermesi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana İl Kadın Kolları’nın düzenlediği kermeste yerel yemekler, tatlılar beğeni topladı…

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları’nın düzenlediği gıda kermesi partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

KERMESİN İLK MİSAFİRLERİ
Kurttepe mahallesinde Anadolu Lisesi Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Parkı’nın yanında düzenlen kermeste, partili kadınların evlerinde hazırladıkları yerel yemekler ve tatlılar, sıkma ve börekler hayli rağbet gördü. Kermesin ilk misafirleri İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, Milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, ilçe başkanları Yusuf Kanlı, İbrahim Kara, Hüseyin Tumlukolcu, Mehmet Özcan, Kadir Topak, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü oldu. Belediye başkan aday adaylarından Ali Uğur Akbaş, Alper Pişkin, Ahmet Delibalta da, kermese gelenler arasında yer aldı.

EMRAHOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Erken saatlerde ‘işbaşı’ yapılan kermeste, Ayla Emrahoğlu başkanlığındaki il kadın kollarının mensupları yufka açtı, saç üzerinde börek ve sıkma pişirdi. Arkadaşlarıyla beraber misafirlere kendi elleriyle servis yapan Emrahoğlu “Bu kermes için arkadaşlarımızla birlikte günlerdir hazırlık yaptık. Bütün ürünlerimiz çok beğenildi. Bütün arkadaşlarıma ve kermesimize gelerek bizleri onurlandıran başta il başkanımız olmak üzere değerli protokole, kermese katkı sağlayan partili-partisiz vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İZGİOĞLU’NDAN KADINLARA ÖVGÜ
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da, “Kadınlar her zaman bu teşkilatta baş tacı olmuştur. Her zaman övgüye değer hizmetlerle takdiri hak etmektedirler. Bugün de cefanın, vefanın simgesi partili kadınlarımızın kendi elleriyle hazırladıkları ve içine bir tutam sevgi kattıkları yemekleri tatma imkanımız oldu. Değerli vatandaşlarımızın kermese rağbet göstermesi bizleri ayrıca mutlu etti. Bu vesileyle Kadın Kolları Başkanımıza ve O’nun şahsında bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*