MHP’li Çetin: Bu kadar rezillik yeter, vur tokadı sor hesabı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, 30 Mart seçimleri için “Bu kadar rezillik yeter, vur tokadı sor hesabı” dedi.

Yazılı açıklama ile seçmenlere çağrı yapan Şefkat Çetin, “30 Mart’ta verilecek oylar, siyahla beyaz kadar ayrışan bir yol ayrımında ülkemizin ne yöne gideceğini tayin edecektir. 30 Mart seçimlerini bir kader seçimi haline getiren ise skandallarla meşruiyetini yitirmiş iktidar partisi AKP’dir. Oy vererek AKP’lilerin günahlarının vebaline ortak olmak ya da yanlışa dur diyerek ihtar etmek artık vatandaşın elindedir.” sözlerini kaydetti.

“DİKTATÖRE FIRSAT VERİLMESİN”

MHP’li Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendi canını, malını ve kirlenen itibarını kurtarma kaygısına düşmüş bir adama diktatörlüğünü kurması için güç verirseniz bundan sonra yapacakları felaket olacak, oylarıyla buna vesile olanlar da ilahi adalet karşısında sorumluluktan kurtulamayacaktır. Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AKP hükümetinin daha şimdiden karnesi kırıklarla doludur. Yüzlerce milyar dolarla ifade edilen yolsuzluk suçlamaları göstermektedir ki bu fakir milletin ekmeğine ve emeğine göz dikilmiş, yetimin ve yoksulun hakkı korunamamıştır. Ortadoğu’nun ve Balkanların ortasında bir vaha, bütün Türk ve İslam âleminde hem medeniyetin hem de dinin en iyi yaşandığı örnek Türkiye’nin ışığını on senede söndüren AKP zihniyetine dur denmelidir.”

“Bin yıldır bu topraklara ve hatta üç kıtaya İslam mührünü vuran Türk milletine savaş açan, Türk devletini itibarsızlaştırmak için yapmadığı kalmayan AKP milletten tokat yemeyi çoktan hak etmiştir.” diyen Çetin, bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşamış insanları Tayyip Erdoğan’ın 36 etnik parçaya bölme projesine kurban vermek istemeyenler için seçimlerde tercih edilecek yolun belli olduğunu vurguladı.

“BİN YILLIK KARDEŞLİĞİ SİYASİ EMELLERE KURBAN ETMEK İHANETLERİN EN BÜYÜĞÜ”

Bin yıllık kardeşliği siyasi emellere kurban etmenin ihanetlerin en büyüğü olduğunu hatırlatmak ve ayrıştırarak nifak tohumları ekenlere hadlerini bildirmek için 30 Mart’ın bir fırsat olduğuna işaret eden Şefkat Çetin, şunları söyledi: “Görüşen şerefsizdir dediği İmralı canisini siyasi bir aktör haline getiren Tayyip Erdoğan’ın en büyük projesi bebek katilleriyle yürüttüğü açılım adlı ihanet sürecidir. Devletin kurumları önemsizleşirken her sözünü kanun gibi uygulatan Tayyip Erdoğan’ın tek adam yönetimi karanlıktır ve çıkmaz bir yoldur. Tayyip Erdoğan’ın emriyle okyanus ötesindeki paralelden hesap sormaya hazırlanan yargı, bugüne kadar Diyarbakır’da alenen özerklik hazırlığı yapan asıl paralelleri nedense görmemektedir. Siyasi ahlak ve seviyenin dibe vurduğu Türkiye’de gözbağcılıkla, insanların algısıyla oynayarak karayı ak gösterebilenler, kendi günahlarına ortak aramaktadırlar. AKP’ye verilecek her oy yapılan yolsuzluklara onay vermek, PKK ile masaya oturanlarla ortak olmak demektir. AKP siyasetinin tıkanan ve karanlığa mahkûm edilen tek adama dayalı kirli siyasetini tersine çevirecek alternatif yolu 30 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi açacaktır.”

“TÜRKİYE’YE AŞAĞILIK KASET SİYASETİNİ GETİREN, PAZARLAYAN ZİHNİYET”

Şefkat Çetin, Türkiye’ye aşağılık kaset siyasetini getiren ve meydanlarda ‘bu genel ahlaksızlıktır’ diye pazarlayan zihniyetin, şimdi kendi ahlaksızlıklarını milletin fark etmemesi için yasaklar ve yalanlardan medet umacak kadar zavallı vaziyette olduğunu kaydetti.

“Türkiye’yi ve kendisini rezil etmeyi göze alacak kadar korktuğu günahları yüzünden Tayyip Erdoğan’ın her türlü yasağa, kargaşaya ve hatta savaş çıkarmaya tevessül edebileceği endişesi ciddiye alınmalıdır.” şeklinde düşüncelerini aktaran Çetin, “MHP hiçbir zaman çirkin ve kirli siyasete tenezzül etmemiş, ihanet içinde olsa dahi rakibinin özeli üzerinden bir söylem geliştirmemiştir. 30 Mart seçimlerinde Türkiye’nin temiz bir siyasete, arınmaya, temizlenmeye, normalleşmeye ve hesap verebilirliğe olan ihtiyacının karşılığı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin yükselişi yaşanacaktır. Devleti yağmalayanlardan hesap sorulması, bölücüye ve haine hak ettiği cevabın verilmesi için MHP tek çaredir. AKP’nin ve Tayyip Erdoğan’ın suçlarına ve günahlarına ortak olmamak, Türkiye’mizin bir çadır devletine dönüşmesine müsaade etmemek, hukukun ve adaletin yeniden tesisi için 30 Mart seçimlerinde sandıkta iradesini ortaya koyacak olan milletimize çağrımızdır: AKP’nin bu kadar rezilliği yeter, vur tokadı sor hesabı.” çağrısında bulundu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*