O tişört Sözlü’ye hediye edildi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Dünya Profesyonel Orta Boks Liginde Tekirdağ’da yapılan müsabakada “Bu ülke Tayyibin değil Atatürk’ündür” yazılı tişörtle ringe çıkan boksörler, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret ettiler.

“Sizlere desteğimiz devam edecek” diyen Sözlü, sporcuları üst tura çıkartan boks eldivenlerini giyerek “Adana’da rakibim yok” mesajı da verdi.

O tişört Sözlü’ye hediye edildi

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sözlü, Dünya Profesyonel Orta Boks Liginde Türkiye’yi temsil eden ve çeyrek finalden yarı finale yükselen Buğra Öner, Alptuğ Öner ve Ünsal Arık’ı seçim bürosunda kabul ederek kutladı.

SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER
Adana Avcılar Boks Kulübü Başkanı Murat Öner ve Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Ali Arslan’ın da bulunduğu ziyarette, boksörler Başkan Sözlü’ ye ringde giydikleri boks eldivenlerini giydirdiler. Tekirdağ’da yapılan karşılaşmalara üzerlerinde “Bu ülke Tayyibin değil Atatürk’ündür” yazılı tişörtleri ile çıkarak gündem oluşturan Buğra Öner, Alptuğ Öner ve Ünsal Arık, bir üst tura geçmelerinde kendilerine maddi ve manevi destek veren Sözlü’ye tişörtlerini vererek teşekkür ettiler.

ADANA’DA RAKİBİM YOK
Boks eldivenini giyerek basın mensuplarına görüntü veren Sözlü, bir soru üzerine “Benim Adana’da rakibim yok” dedi. Adana Avcılar Boks Kulübü Başkanı Murat Öner ve boksörlerin konuşmalarından sonra Sözlü, başta bu boksörler olmak üzere amatör ve profesyonel sporculara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Sözlü, kendisine hediye edilen tişörtü, Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Ali Arslan’a vererek, Ocak binasının en güzel yerinde asmalarını istedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*