CUMHURBAŞKANI OLAMAZSIN ÇÜNKÜ:

Cumhur İttifakı Millet Aklı

CUMHURBAŞKANI OLAMAZSIN ÇÜNKÜ:

tvvitter’ı engelleyenden, YouTube’u kapatandan özgürlükleri budayandan, hukuka saldırandan adaletten kaçandan, rüşvetçileri kollayandan villalara balya balya dolar yığandan evdeki paraları sıfırlayandan TSK’ya kumpas kurandan Türklüğü reddedenden T.C.’yi silenden, Milliyetçiliği ayaklar altına alandan…

Cumhurbaşkanı olmaz

MHP lîderi, gözünü Köşke diken Erdoğan’a Bahçeli, Başbakan’ın muhtemel Köşk adaylığım böyle yorumladı: Herkesten cumhurbaşkanı olur, Erdoğan’dan olmaz!

MHP lideri, seçim sonrası ilk parti grubunda Erdoğan’ın Köşk’e çıkamayacağını söyledi: TSK’ya kumpas kurandan başkomutan olmaz.

İki yanlış bir doğru etmez
MHP lideri Devlet Bahçeli, yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuştu. “Başbakan ve partisi değil yüzde 43, yüzde 99 alsa da, yolsuzluğun hesabını verecektir” diyen Bahçeli, siyasetin yeni gündemi olan Köşk seçimlerine ilişkin de çarpıcı sözler söyledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’m Cumhurbaşkanı olamayacağım belirten MHP lideri, gerekçelerini şöyle açıkladı:

ÖZERKLİĞE, Kuzey Kürdistan’a açık kapı bırakandan Cumhurbaşkanı olmaz. Bebek katiliyle müzakere yapandan, teröristlere kucak açandan Cumhurbaşkanı olmaz. Vatanı bölme hedefinde olandan Cumhurbaşkanı olmaz.

HUKUKA saldırandan, adaletten kaçandan, rüşvetçilere ve hırsızlara kol kanat gerenden Cumhurbaşkanı olamaz. Villalara balya dolar yığandan, kamu arazilerini zimmetine geçirenden, evdeki parayı sıfırlarken haysiyset ve inandırıcılığını da sıfıra düşürenden Cumhurbaşkanı olmaz. TSK’ya kumpas kurandan başkomutan olmaz.

TÜRKLÜĞÜ reddeden, TC’yi silen, milliyetçiliği ayaklar altına alan bir inkarcıdan Cumhurbaşkanı olmaz, olamaz, olamayacaktır. Kısacası iki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt çıkmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan’dan da Cumhurbaşkanı olmaz.

SİYASİ görüşü, fikri, mezhebi ve yöresi ne olursa olsun, ister AKP’li ister MHP’li, isterse de CHP’li olsun her vatan evladı Cumhurbaşkanı olabilir, ne var ki Erdoğan olamaz, milletin terazisi bu sıkleti çekmez.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*