Bahçeli bir milyona ulaştı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, “Twitter’ın, Facebook’un, Youtube’un esiri asla olmayın” sözlerini Twitter üzerinden eleştirdi. “Bu gerçek, otoriter zihniyetlerin hoşuna gitmiyor” sözleriyle Erdoğan’a yüklenen Bahçeli, ayrıca Twitter’da 1 milyon takipçiye ulaştığını ve 1 milyonuncu takipçisiyle tanışmak istediğini söyledi.

Bahçeli Twitter’daki mesajında şunları kaydetti: “Teknolojik gelişmeler, iletişim ve ulaşım vasıtalarındaki yenilikler insan tasavvurunu, insan tahayyülünü yakından etkiliyor. Artık dünya fiilen ve durmak bilmeyen ölçüde küçülüyor, mesafeler daralıyor. İnsanlık yaşadığı zamanın ötesine geçme iştah ve isteğiyle dolup taşıyor. Özellikle sosyal medyanın gittikçe yaygınlaşması, herkesin birbirinden haberdar olması kamuoyunun sınırlarını alabildiğine esnetiyor. Bu gerçek otoriter zihniyetlerin hoşuna gitmiyor, zoru ve zorbalığı benimseyenlerin keyfini kaçırıyor. Gerek Twitter, gerek Facebook ve gerekse de diğer sosyal zeminler ölçülü ve dengeli olduğu müddetçe demokratik katılıma imkan tanıyor. Böylelikle insan haysiyetinin ihlal edilemez özü olan bireysel hak ve özgürlüklere yeni bir soluk geliyor, yeni bir mecra ekleniyor. 2010 yılının Kasım ayından beri Twitter’i kullanıyor, buradan görüşlerimi sizlerle paylaşıyorum. Bu süre zarfında çok sayıda değerli mesaj aldım. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca siz değerli takipçilerimin sayısı da hızla arttı ve sonuçta bir milyon rakamını aştı. Yaptığımız araştırma ve çalışmalar neticesinde bir milyonuncu takipçimin ‘@Ararat1903’ Evrensel Özne olduğunu tespit etmiş bulunuyorum. Buradan kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyor ve en kısa zamanda tanışmak istediğimi belirtmek istiyorum.”

TAKİPÇİYE HEDİYE

Bahçeli 1 milyonuncu takipçisi Evrensel Özne adlı kullanıcıya sürpriz bir hediye vereceğini açıkladı. Takipçisi ise tek isteğinin Bahçeli ile tanışmak olduğunu söyleyerek Twitter’dan, “Sayın başkanımız Devlet Bahçeli ile tanışma fırsatı yakalamış olmaktan onur ve şeref duyuyorum” yazdı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*