MHP Adana’da başarıya odaklandı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Adana’da “Herkese daha iyi hizmet” şiarıyla çalışan MHP teşkilat başkanları ve belediye başkanları önemli gündem maddeleriyle istişare toplantısında buluştu; İzgioğlu ve Sözlü önemli mesajlar verdi.

–MHP’Lİ BAŞKANLAR UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYOR

–MHP ADANA’DA BAŞARIYA ODAKLANDI

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana il, ilçe başkanları ile partili belediye başkanları yerel gündem maddeleriyle istişare toplantısında bir araya geldiler.

BEKLENTİLER VE BELEDİYELERİN DURUMU
MHP il binasında yapılan toplantıda İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yanı sıra MHP ilçe başkanları ve partili belediye başkanları hazır bulundular. Ayrıca MHP İl Divan Heyetinden Elif Kılıçarslan, Zeki Üzümcü ve Adem Gül’ün de katıldığı toplantıda, seçimin üzerinden geçen iki ayı aşkın zaman dilimini kapsayan süreç masaya yatırıldı. Bu süreçte yerel hizmetlerin sunumu, halkın ihtiyaçlarının karşılanması, yoğun işsizlik, buna bağlı olarak devam eden yüksek talep ve beklentiler, belediyelere yüklenen ağır borçlar ve belediyelerin mali sıkıntıları ele alındı.

MEYDANA GELEN ETKİLİ YAĞIŞ
Diğer yandan Adana’da tarihin en etkili sağanak yağışı nedeniyle meydana gelen olumsuzluklar, neden ve sonuç ilişkileri, halkın mağdur olmaması için alınan tedbirler üzerinde de fikir teatisi yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü “Bu konuda hiçbir mazeretin arkasına saklanmadık. Halkımızın sıkıntısını en aza indirmek için elimizdeki bütün imkanları seferber ettik. Bundan sonra benzer felaketlerden daha az zarar görmek, mümkünse hiç zarar görmemek için gereken ne ise gündemimize alacağız.” bilgisini verdi.

UYUMLU ÇALIŞMA ÇOK ÖNEMLİ
Toplantıda, sorumluluk bölgelerinde kent için yarar görülen hizmetlerin artarak sürdürülmesi, halkın huzur ve istikrarının temini gibi konularda hem teşkilatların hem de yerel yönetimlerin sorumluluklarına atıfta bulunulurken, bu bağlamda teşkilatlar ile belediye başkanları arasındaki sağlıklı iletişimin ve uyumun önemine vurgu yapıldı.

İZGİOĞLU: HEYECANIMIZI KORUYACAĞIZ
İstişare toplantısında Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin düşünceler de paylaşıldı. MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, “Adana çok önemli; Türkiye’de herkesin gözü üzerimizde; buradaki başarı yada başarısızlık partimizin geneldeki durumuna doğrudan etki etmektedir. Hatasız kul olmaz. Ayrıntılara takılmayacağız. Birliğimizi, heyecanımızı koruyacağız. Devletimizin ve milletimizin bekası için Cumhurbaşkanlığı seçiminde daha iyi başarılar elde etmek için hepimiz çok çalışacağız.” dedi.

SÖZLÜ: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, halka hizmet için yola çıktıklarını, bu yolda yürümeye devam edeceklerini, parti kimliğine bakmadan her ilçe belediyesi ile uyumlu bir çalışmanın mücadelesini verdiklerini belirterek “Büyükşehir, küçük şehir yok; gücümüzün yettiği yere kadar her yere yetişmeye çalışacağız” diye konuştu. Sözlü ayrıca “Teşkilatlarımız ile uyum içinde çalışacağız. Fitne, fesada düşmeyeceğiz. Rahmani düşüneceğiz. Niyetimiz halis ve samimiyiz. Yine birlikte başaracağız” mesajı da verdi.

TOPLANTILAR HER AY YAPILACAK
Hem teşkilat başkanlarının hem de belediye başkanlarının kendi bölgeleriyle ilgili bilgiler paylaştıkları, görüş alış verişinde bulundukları istişare toplantılarının ayda bir kere düzenlenmesi kararlaştırıldı. MHP’nin, 5’i merkez toplam 15 ilçesi olan Adana’da biri Büyükşehir Belediyesi olmak üzere toplam 9 belediye başkanlığı bulunuyor.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*