MHP Adana’da “Yüksel”iyor!..

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Evsen Medya Grup Başkanı Yüksel Evsen üç hilal rozeti takarak MHP saflarına katıldı.

ADANA – Medya dünyasının önemli bir ismi gazeteci Yüksel Evsen, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) saflarına katıldı. Evsen’e üç hilal rozetini İl Başkanı Mustafa İzgioğlu taktı.

MESLEKTAŞ DAYANIŞMASI

MHP Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen katılım törenine başta Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir olmak üzere Evsen’in meslektaşları basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. MHP ilçe başkanları Yusuf Kanlı, İbrahim Kara, Hüseyin Tumlukolcu ve Mehmet Özcan ile Bekir Yavuz’un da hazır bulunduğu törende, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Türkiye’nin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, MHP’nin bu süreçte en yapıcı siyaseti üreterek farklı ve dik duruşuyla takdir gördüğünü anlattı.

MHP’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

İzgioğlu, bir yıl önce göreve geldiğinde ‘bu vatan benim, bu bayrak benim’ diyen herkesi MHP’ye davet ettiğini, Karataş ilçesinde bin kişinin teveccühü ile başlayan katılımların Bahçe, Yüreğir ve Sarıçam’da devam ettiğini hatırlattı ve “Bugün de Evsen Medya Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen’in katılımını sağlayacağız. Sayın Yüksel Evsen Milliyetçi Hareket Partisine uzak değil, yuvasına döndüğünden dolayı kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

DEĞER GÖRDÜĞÜM YERDEYİM

Gazeteci Yüksel Evsen ise, “Ben sosyal medyada ifade ediyorum; insan değer gördüğü yerde olmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi bana yıldız muamelesi yapıyor. Hal böyle olunca ülkücünün aslına rücu etmesi kaçınılmaz oldu” ifadesini kullandı.

Sarıçam Belediye Başkan aday adaylarından biri olduğuna işaret eden Evsen “Bu aday adaylığı sürecinde bir geçiş süreci değildir. Yüksel Evsen olarak 22 yıldır gazeteciydim, birçok önemli kurumun genel müdürlüğünü yaptım. Bugüne kadar hiçbir partinin mensubu olmadım. Daha önce aday adaylığı sürecim oldu ama hiçbir şekilde o partinin mensubu olmadım, rozetini takmadım.” şeklinde konuştu.

MHP NE GÖREV VERİRSE…

Evsen “Geçen salı MHP Gurup toplantısına gittim ve değerli Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin elini öptüm, partiye katılmak için müsaadesini istedim. Orda da söyledim; hiçbir beklentim, hiçbir talebim yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi bize ne görev verirse o görevi yapmak, yerine getirmek, görev verilmez ise gazeteci ve MHP’li Yüksel Evsen olarak hayatına devam etmek isteyen bir kardeşinizim. İdeolojisi olan bir ailenin ferdiydim ama gazeteciler siyasi kimliklerini belli etmezler. Bu güne kadar sığındığım yer gazetecilik çatısı altıydı. İlk kez aidiyet hissiyle bu bayrağın, 3 hilalin ağırlığını bilerek gerekli parti disipline uyacağımı taahhüt ediyor, bunun terbiyesinden çıkmayacağımın sözünü veriyorum” dedi. Konuşmaların ardından MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu, Evsen’e üç hilal rozeti takarak tebrik etti, “Yuvana hoş geldin” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*