HAİNLERİN İBRESİ ERDOĞAN

Cumhur İttifakı Millet Aklı

HAİNLERİN İBRESİ ERDOĞAN

Hainlerin ibresi MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’a yüklenerek “Hainlerin ibresi Erdoğan’dan yanadır. Rüşvetçilerin, haram yiyenlerin tercihi Erdoğan’dır. İranlı şarlatan yatlarda gezerken, havuz medyası patronları haraç karşılığı ihale alırken Erdoğan propagandası yapmaktadır. IŞİD, El Nusra, El Kaide gizli gizli Erdoğan’a çalışmaktadır” dedi.

Ankara Arena’daki bayramlaşma buluşmasında konuşan Bahçeli, şunları söyledi: Bahçeli, bir partilinin kızını kırmayarak selfie çektirdi.

ÇEYREK ADAM
“Gazze’ye füzeler atılırken, aday Erdoğan iftiralarını sıralamış, istismarlarını sürdürmüştür. Gazzeli masumlar katledilirken, aday Erdoğan İsrail’e gürültüden başka bir anlama gelmeyen tepküerini devam ettirmiştir. Cumhurbaşkanı adayı olan çeyrek adam; İsrail’i terör devleti olarak suçlamış, Hitler’i aştı diye yüklenmiş; soykırımcı, hesap verecek, yargılanacak, yanına kalmayacak, döktüğü kanda boğulacak sözleriyle oyalanmıştır. Şunu iyi biliniz ki; İsrail Erdoğan’ın siyasi gıdasıdır.

ÖDÜLÜ İADE ETSİN
Geçtiğimiz günlerde Amerikan Yahudi Kongresi, Erdoğan’ın 2004 yılında aldığı ödülü geri istemiştir. Şu ana kadar aday Erdoğan’dan konuyla ilgili herhangi bir cevap gelmemiş, gelememiştir. Buradan Erdoğan’ı, 10 yıl önce aldığı Cesaret Ödülü’nü yüzsüzce, onursuzca taşımaktansa derhal iade etmeye davet ediyorum.

ERDOĞAN TÜRK HASMI
Aday Erdoğan Gazze’yi milli mesele olarak görmektedir. Bununla da kalmamış; geceleri sürekli teyakkuz halinde uyuduğunu, tek endişesinin de ‘Filistin, Filistin, Filistin’ olduğunu söylemiştir. Aynı Erdoğan her ne hikmetse dökülen Türkmen kanından, alınan Türkmen canından rahatsız değildir. Çünkü Erdoğan Türk ve Türkmen hasmıdır. Erdoğan Myanmar demiş, Kerkük diyememiştir. Mısır demiş, Musul diyememiştir. Erdoğan’ın lafın gelişi sarf ettiği milliliği ise pazara kadar, yani seçimden seçimedir. Böyle bir adamın cumhurbaşkanı olması yenilgilerin en büyüğüdür. Bizim milli duruşumuz, milliyetçi vizyonumuz, kardeşlik irademiz ve Türk-İslam ülküsünü kuşatan ülkücülüğümüz ise mezara kadar, mahşere kadar bizimledir, bizim pusulamızdır.

HAMAS’A KATILSIN
Aday Erdoğan’ın tek endişesi Filistin olduğuna göre; kendisine tavsiyemiz çok acil Hamas saflarına katılması, yetmez ise bu örgütün askeri kanadı Izzeddin El Kassam Tugayları’na gönüllü olarak yazılmasıdır. Hiç olmazsa söz ve eylemleri arasında bir uyum olacaktır. Hiç olmazsa Türkiye bir musibetten kurtulacaktır. Biz Filistin için üzülür, bunalır, içimiz yanar, üzerimize ne düşüyorsa yapmayı planlarız. Fakat biz; geceler boyunca ‘Filistin, Filistin, Filistin’ diye sayıklamaz, ‘Türkiye, Türkiye, Türkive’ dive havkırırız.

BAKAN’A İSTİFA ÇAĞRISI
Aday Erdoğan devleti, milleti, askeri, polisi bölmüş; doymamış bir de doğum yerlerine göre insanlarımızı bölmüştür. Sayın İhsanoğlu’nun Kahire’de doğmasını eksikmiş, kusurmuş, utanılacak bir şeymiş gibi gösterme teşebbüsünde bulunan bu adaya Türk milleti itiraz etmeli, demokratik tepkisini muhakkak göstermelidir. AKP’de görev yapan, doğum yeri farklı ülkeler olan milletvekili arkadaşlarım, parti yöneticileri ve özellikle Sağlık Bakanı Müezzinoğlu izzet-i nefis taşıyorsa derhal istifa etmelidir.

GERÇEK PARALEL ERDOĞAN
Görünen odur ki, yargı ele geçirilirken, Emniyet ve bürokrasiye belirli çevreler tıka basa doldurulurken Erdoğan izlemekle kalmamış, hayasızca destek olmuştur. İşler sarpa sarınca, menfaatler çakışınca aday Erdoğan bundan şikayet etmeye başlamıştır. Soruyorum; Türk askerine düzenlenen komplonun başında kimler vardır? MHP’ye yapılan operasyonların içinde hangi isim ve kesimler yer almıştır? Aday Erdoğan düne kadar övdüğü, palazlandırdığı, devleti adeta teslim ettiği kim varsa; şimdilerde paralel diye suçlamaktadır. Oysa gerçek paralel, gerçek eğri Erdoğan’dır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*