PARALEL YAPI VARSA BU ERDOĞAN NEREDEDİR

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP lideri Bahçeli, “Bazı gruplar binlerce kişiyi dinlemiş ve kaydetmişse sorarım sizlere, bu Erdoğan nerededir?” dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli, Gazze ve 22 Temmuz operasyonuna değinirken, Başbakan Erdoğan’a sert sözlerle eleştirdi. Bahçeli dün Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ettikten sonra Ankara Arena Salonu’nda partililerle bayramlaştı.

Bahçeli, Gazze’ye değinirken, şöyle dedi: “Şunu iyi biliniz ki İsrail, Erdoğan’ın siyasi gıdasıdır. Bu ülke, silaha sarıldıkça Filistin’i ateşe verdikçe Erdoğan içten içe memnun olmakta, meydanlarda hançerisi yırtılırcasına bağırıp çağırma konusunda altın yakalamaktadır.”

Müezzinoğlu istifa etsin
Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında söylediği “Nerede bu toprakların çocuğu” sözlerini gündeme getirdi.

Bahçeli, “AKP’de görevyapan doğum yeri farklı ülkeler olan milletvekili arkadaşlarım, parti yöneticileri ve özellikle Sağlık Bakam Müezzinoğlu izzet-i nefis taşıyorsa istifa etmelidir” dedi.

‘Nasıl fark etmemiş’
Bahçeli, şunları söyledi: “Eğer devlet içinde paralel bir yapılanma varsa, eğer emniyet içinde bazı gruplarbinlerce kişiyi dinlemiş ve kaydetmişse sorarım sizlere, bu Erdoğan nerededir? Görünen odur ki, Erdoğan izlemekle kalmamış, hayasızca destek olmuştur.

MHP’ye yapılan operasyonların içinde hangi isim ve kesimler yer almıştır? Aday Erdoğan düne kadar övdüğü, palazlandırdığı, devleti adeta teslim ettiği kim varsa; şimdilerde paralel diye suçlamaktadır. Oysaki gerçek paralel, gerçek eğri Erdoğan’dır.”

Gülen’e “Türkiye’ye dön” çağrısını yineleyen Bahçeli, “Erdoğan’ın aylardır Pensilvanya diyerek her türlü hakaret ve kötü söz yönelttiği Sayın Gülen mutlaka yüzleşmelidir” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*