Apo kızmasın, açılım bitmesin diye her şeyi yapıyor

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Apo kızmasın, açılım bitmesin diye her şeyi yapıyor

Hainler, geçen hafta 3 askerimizi şehit etti. Üstelik, bunu üstlendi Erdoğan ise dün, “PYD yaptı” diyerek PKK’yı aklamaya kalkıştı!..

GENELKURMAY ‘PKK ŞEHİT ETTİ’ AÇİKLAMASİ YAPMIŞTI!

Erdoğan bakalım bu açıklamaya ne diyecek

BAŞBAKAN pazarlık masasına oturduğu PKK’ya laf söyletmiyor…

21 Temmuz gecesi Suriye sınırından sızan teröristler, Ceylanpınar’da 3 askerimizi şehit etti. Genelkurmay “PYD/PKK saldırdı” dedi. PKK da saldırıyı üstlendi. Yani hainler belliydi.

Yine hedef saptırıyor
ERDOĞAN’a dün bayram namazı çıkışında şehitlerimiz soruldu… O da, “PKK yapmadı. Kuzey Suriye’deki PYD yaptı” dedi. Oysa PYD’nin, PKK’nın Suriye’deki uzantısı olduğunu bilmeyen yok… Bunu Erdoğan da biliyor ama gerçekleri saptırıyor.

21 Temmuz’daki saldırının ardından Şanlıurfa Valiliği, “Sınırdaki kaçakçılar saldırdı” demişti. Ancak Genelkurmay Başkanlığı resmi açıklamayla saldırganların PYD/PKK teröristleri tarafından yapıldığını duyurmuştu.

ŞANLIURFA’nın Ceylanpmar ilçesi’nin Suriye sınırında PKK/PYD teröristleri ile girilen çatışmada şehit olan 3 askerin tuzağa düşürülmesinin ardından Gazeteport yazarı Mete Yarar bölgeye giderek olayın ayrıntılarına ulaştı. Erdoğan’ın “Saldırıyı PKKyapmadı” açıklamasına karşılık teröristlerin üzerinden çıkan teçhizat, saldırıyı kimin yaptığını net bir şekilde anlatıyordu. Teröristlerin üzerinde silah dışında, Abdullah Öcalan resminin olduğu anahtarlık, PKK’nın sözde askeri kanadı HPGye ait kimlik kartı da ele geçirildi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*