ADALETİN HUZURUNA KUZU KUZU ÇIKACAK

Cumhur İttifakı Millet Aklı

ADALETİN HUZURUNA KUZU KUZU ÇIKACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Izmir’de bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan’a yüklenerek şunları söyledi:

GAZZE’YE İLTİCA ET: Erdoğan hakikaten de ruh sağlığını acilen gözden geçirmelidir. İsrail’in işini kolaylaştıran, Siyonizme bekçilik yapan, büyük İsrail hedefine hizmet eden, füze savunma sistemiyle İsrail’e koruma kalkanı inşa eden kendisi değilmiş gibi konuşmaktadır. Yavuz hırsız ev sahibini bastırma teşebbüsündedir. Erdoğan geceler boyunca tek endişesinin Filistin olduğunu söylemektedir. Hal böyleyse elini tutan yoktur. Oluğunu çocuğunu, villadaki ganimetleri gemilerinden birisine yükleyip, israil’in izin ve icazetiyle hemen Gazze’ye iltica etmelidir.

CUMHURBAŞKANI OLMAZ: Çankaya’nın duvarlarında hâlâ Sakarya Zaferi’nin sevinçleri çınlamaktadır. Büyük Taarruz ve Dumlupmar’m sımsıcak anıları Çankaya’dan buram buram tütmektedir. Türkiye’yi kuran ve kurtaran milliyetçilerin kutlu hatıra ve mirası Çankaya’nın ruhunda toplanmıştır. Bunları bilmeyen adamdan Cumhurbaşkanı olmaz.

KİTAP ÇANTASI HAZIRLA Erdoğan ister hâkim ve savcıları kıyıma uğratsın, ister emniyetin altını üstüne getirsin. İster ‘inlerine gireceğiz’ desin, ister ‘hainler’, ‘vaiz lobisi’, ‘faiz lobisi’, ‘virüsler’, ‘haşhaşiler’ sözleriyle avunsun. Erdoğan 17-25 Aralık’m hesabını er ya da geç verecektir. Adaletin huzuruna kuzu kuzu çıkacaktır. Erdoğan’a göre en rahat yer cezaevidir. Hatta yüce kitabımız Kuran’m sakince okunacağı yer olarak cezaevini göstermiş, demir parmaklıkları övmüştür. Madem böyledir, önerim şimdiden kendisine bir kitap çantası hazırlaması, çıkacağı uzun yolculuk için şimdiden hazırlanmasıdır. ? DHA

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*