Bahçeli’nin “Bilo Ağa” sözüne yasak geldi!..

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Bahçeli’nin “Bilo Ağa” sözüne yasak geldi!..

Mahkeme, MHP liderinin “Başbakan’ın çocukları arazilere çörekleniyor Bilal karun kadar zenginleşti” sözlerinin arşivden silinmesine karar verdi.

‘Hain emeller Çankaya’ya çıkamaz’

Bahçeli, izmir’de dün bayramlaşmaya katıldı. Başbakan’ın Çankaya’ya çıkmaya nefesinin yetmeyeceğini söyleyen Bahçeli, “Ekmeleddin Bey duruyorken, hain emeller Çankaya’ya çıkamaz” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Bilal, karun kadar zenginleşti, Bilo Ağa oldu’ sözlerine mahkemeden ‘yasak’ geldi.

Gazeteport’un haberine göre; Başbakan ile çocukları, Bahçeli’nin 18 Şubat’ta Meclis’te yaptığı grup konuşmasındaki sözlerinden dolayı yargıya başvurdu. İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesi de “Kişilik haklarının ihlal edildiği” gerekçesiyle bu ifadelerin internet sitelerinin arşivlerinden çıkarılmasını kararlaştırdı.

İşte o konuşma Bahçeli bu konuşmasında şöyle demişti: “Kabataş’ta söylendiği gibi bir saldırının olmadığı anlaşılmıştır. Gezi’de Türk gençliğinin tepkisini ‘Başörtülü hanımlara saldırdılar, camilerde içki içtiler’ diyerek püskürtmeye çalışan bu batılın temsilcisi ‘Yanlış yaptım’ diyebilecek midir? Şırnaklı Kemal, Trabzonlu Ayşe hayatım idame ettirecek bir işten mahrumdur. Çünkü bunların ismi Bilal veya Sümeyye değildir. Türk gençliği açken Başbakan’ın çocukları kamu arazilerine çöreklenmektedir. Başbakan, konu Bilal olunca neredeyse göğe merdiven dayayacak kadar iştahlıdır. Önemli olan Bilal’ın karun kadar zenginleşmesi, soygunlarla küpünü taşırması ve Bilo Ağa seviyesine terfi etmesidir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*