AKP Hastalık Bahanesiyle Bebek katilini Serbest bırakmaya Hazırlanıyor.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

AKP Hastalık Bahanesiyle Bebek katilini Serbest bırakmaya Hazırlanıyor.

SIRA TERÖRİSTLERİN AFFINA GELDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 300 PKK’lı teröristin sokağa salınması için yeşil ışık yaktı.

PKK uzantısı HDP’liler, AKP’yi nasıl teslim aldıklarını ayrıntılarıyla anlattılar ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, 300 teröristin affını sağlayacak bir düzenlemeyi Meclis’e sunmaya hazırlandığını açıkladılar. Genel Kurul’da bütçe görüşmeleri öncesi yargı paketine ek madde ile bu affın gerçekleşeceğini ilan ettiler.

PKK uzantısı HDP’liler, AKP’yi nasıl teslim aldıklarını ayrıntılarıyla anlattılar ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, 300 teröristin affını sağlayacak bir düzenlemeyi meclise sunmaya hazırlandığını açıkladılar. Genel Kurul’da bütçe görüşmeleri öncesi yargı paketine ek madde ile bu affın gerçekleşeceğini ilan ettiler. Bekir Bozdağ’la görüşen HDP heyeti anlaşmaya vardıkları ihanet düzenlemelerin diğer ayrıntılarını da açıkladılar. BDP’li Pervin Buldan, İmralı’daki 5 mahkumun değişmesi konusunda, Bozdağ’dan “engel bulunmadığı” yönünde cevap aldıklarını aldıklarını söyledi. Buldan, İmralı’ya gidecek yeni 5 mahkumun bebek katili tarafından belirlendiğini ve sekretarya görevini yerine getireceklerini anlattı.

AÇIKLAMAYI HDP’LİLER YAPTI

HDP’nin İmralı heyetinde yer alan Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Meclis’te görüştü. HDP’li Pervin Buldan, İmralı’ya yeni gönderilecek 5 mahkumun bebek katilinin sekretarya görevini yapacaklarını belirtti. HDP’nin 300’ün üzerindeki hasta PKK’lı mahkumun tahliye şartına da Bozdağ yeşil ışık yaktı.

“EN KISA ZAMANDA TARİH VERİLECEK”

Buldan, görüşmenin ardından açıklama yaptı. Heyet, görüşmede bu hafta sonu İmralı’ya gidiş talebini yinelerken, Bakan Bozdağ, “İmralı’ya gidişiniz konusunda bir engel ya da sıkıntı yok. En kısa zamanda heyetinize tarih iletilecek” cevabını verdi.

“TAHLİYE VERİLEBİLİR”

HDP heyeti, görüşmede, hasta tutuklu ve hükümlülerin tahliyesi talebini de dile getirdiler. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hasta tutuklu ve hükümlülerle ilgili yeni düzenleme üzerinde çalıştıklarını belirterek, Genel Kurul’da bütçe görüşmeleri öncesi yargı paketine ek madde ile bunun gerçekleşeceği bilgisini verdi.

“ÖCALAN’A HER TÜRLÜ YARDIM YAPILACAK”

Buldan, İmralı’daki 5 mahkumun değişmesi konusunda daha önce dile getirdikleri talebi yinelediklerini, Bozdağ’dan “engel bulunmadığı” yönünde cevap aldıklarını ifade etti. Buldan, İmralı’ya gidecek yeni 5 mahkumun sekretarya görevini yerine getireceğini ve bebek katiline çalışmalarında her türlü yardımı yapacaklarını anlattı. Yeni mahkumların İmralı canisi tarafından belirlendiği ve Adalet Bakanlığı’na iletildiği öğrenildi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*