Devlet BAHÇELİ’nin ‘politik kaygılardan uzak sorumlu devlet adamlığı vakarı ile yaptığı tespit ve öneriler’ haklılığını ortaya çıkarmıştır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

PARLAMENTERLER DERNEĞİ’NDEN BAHÇELİ MESAJI

Parlamenterler Derneği, 21 Mart’ta yapılacak MHP Büyük Kongresi öncesinde bir bildiri yayınladı

ANKARA – Parlamenterler Derneği, 21 Mart’ta yapılacak olan MHP 11. Olağan Büyük Kongresinde Devlet Bahçeli’ye başarı dileğinde bulundu.

Parlamenterler Derneği Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Her karışı şehit kanlarıyla sulanan Vatanımızın birliği, Devletimizin bütünlüğü ve Türk Milletinin huzur ve refahı bütün gayelerin üstündedir. Parlamenterler Derneği bu gayeleri kendisine ilke edinmiş, Parlamenter Demokrasinin güçlenmesi için çalışmalar yürüten, yol gösterici olduğuna inandığı önerilerini siyaset erki ve kamuoyu ile paylaşan güçlü bir sivil toplum kuruluşudur” ifadesine yer verilerek şöyle devam edildi:

TERÖR ÖRGÜTÜ DEVLETE ORTAKLIK TEKLİF ETME CÜRETİNİ GÖSTERİYOR
“Bugün belki yüz yıl önceki gibi işgal güçlerinin kuşatması altında fiili bir savaş haliyle karşı karşıya değiliz. Ancak vatandaşlarımızın huzur ve refahını, ülkemizin birliği ve devletimizin bütünlüğünü hedef alan tehlikelerin, tıpkı geçmişte olduğu gibi ülkeyi yöneten gaflet ve ihanet arasında gel-git yapan düşünce sahiplerinin tasallutu altında çok vahim bir tablo meydana getirdiğini de asla görmezlikten gelemeyiz. Objektif bir gözle bugüne baktığımızda ülkemizdeki huzur ikliminin giderek zedelendiği, bölücü eşkıyanın doğrudan veya siyasi paryaları vasıtasıyla DEVLETİMİZE ortaklık teklif etme cüretini gösterdiği, yolsuzluk, kayırma, ben merkezli yönetim anlayışının megalomaniye dönüştüğü de aşikârdır.”

MHP VE DEVLET BAHÇELİ
Açıklamada, bu süreçte MHP’nin yapacağı kongreye atıfta bulunularak “İşte bu noktada, 21 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Büyük Kurultayı’nın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bize göre yıllardan beri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin ‘politik kaygılardan uzak sorumlu devlet adamlığı vakarı ile yaptığı tespit ve öneriler’ haklılığını ortaya çıkarmıştır. Aziz Milletimizin ve Ülkemizin çıkarları söz konusu olduğunda siyasi kimliğinin çok ötesinde Devlet Adamı nitelik ve özelliklerinin öne çıktığına, Parlamenterler Derneği olarak daima şahit olduğumuz Sayın Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığı altında yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Kongresinin milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacağına inanıyoruz.” Şeklinde ifadeye yer verildi.

NEVRUZ’LA ÇİFTE BAYRAM
Ortak açıklamanın son bölümü şu cümlelerle bitirildi:
“Bilinçli bir tercihle, milletimiz için önemi büyük olan Nevruz Bayramı ile aynı güne denk getirilen bu Kongrenin demokrasi şöleniyle birlikte vatandaşlarımıza çifte bayram yaşatmasını diliyoruz. Demokrasimizin olmazsa olmazı olan siyasi partilerimiz içerisinde çok güçlü ve köklü bir maziye sahip olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’ye 11.Olağan Büyük Kurultaylarında başarılar diliyor, Büyük Kurultayın Ülkemize, Milletimize ve Demokrasimize önemli katkılarla hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*