Erkan Haberal: En iyi kadro, bizde

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Seçim vaatlerini açıklayan AKP ile CHP’nin ardından gözler Milliyetçi Hareket Partisi’ne çevrildi. 3 Mayıs’ta seçim bildirgesini kamu oyuyla paylaşacak olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili adayları da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Milletvekili adayı Erkan Haberal, partisinin iktidar için tek seçenek olduğunu söyledi.
Gözler, 3 Mayıs tarihine çevrildi, Milliyetçi Hareket Partisi, seçim bildirgesini bu tarihte açıklayacak. MHP kadroları da alanda. MHP milletvekili adayları ve teşkilatları, seçim çalışmalarını aralıksı sürdürüyor.
Ankara Milletvekili Adayları Erkan Haberal ve Nevzat Aypek, Gölbaşı’nda MHP Ankara İl teşkilatını ziyaret etti. Erkan Haberal, 7 Haziran milletvekili seçiminin Türkiye için kurtuluş seçimi olduğunu söyledi.

HERKES BİZİ TAKİPEDİYOR
Tüm MHP kadrolarının seçim bildirgesinin açıklanacağı 3 Mayıs’a kilitlendiğini belirten Haberal, Türkiye’nin biriken sorunlarını çözecek tek partinin MHP olduğunu söyledi.

İNANMIŞ KADROLARIMIZ VAR
Erkan Haberal, AKP’nin Başkanlık sistemini seçim beyannamesine koyduğunu dahatırlatarak, bu sistem ile “üniter yapının, tehlikeye gireceğini”ifade etti.

ÜNİTER YAPIYI BOZACAK HİÇ BİR GİRİŞİMİ KABUL EDEMEYİZ
Sözde Ermenisoykırım iddialarına da dikkati çeken Haberal, Avrupa Parlamentosu’nun bukonudaki tasarıyı kabul etmesini, mevcut iktidarın dış politikadakibaşarısızlığına bağladı.

YAVRU MUHALEFET DİYENLERE BİZ GÜCÜMÜZÜ BU SEÇİMDE GÖSTERECEĞİZ
Ankara Milletvekili Adayı Nevzat Aypek de 7 Haziran seçiminin önemine işaret etti.

“13 YILLIK REKLAM BU SEÇİMDE SON BULACAK ”
Eski MHP Milletvekili ve Emekli Büyükelçi Deniz Bölükbaşı, Türkiye’nin tehlikeli bir virajda olduğunu söyledi.
Bölükbaşı, “Türkiye’nin karşısında üç bela vardır, yoksulluk soyulma ve bölünme.. MHP son çaredir, Türk milleti bunu görüyor” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*