BAHÇELİ: YARGITAY, KANDİL SİYASETÇİLERİ HAKKINDA DEVREYE GİRMELİDİR.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

YARGITAY, KANDİL SİYASETÇİLERİ HAKKINDA DEVREYE GİRMELİDİR.

Suruç katliamının PKK’ya saldırı davetiyesi çıkardığını belirten MHP Lideri Devlet Bahçeli; Başsavcılığı, teröristlere övgüler düzen Kandil siyasetçileri için hemen devreye girmelidir” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yazılı açıklama yaparak terör olayları ve yürütülen operasyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin bölücü, yıkıcı, ayırıcı her türlü terör ve cinayet örgütünün hedefinde olduğunu belirten Bahçeli, şu mesajları verdi:

NAMLU MİLLETİMİZE ÇEVRİLDİ:
Bir yanda kafa kesen cani örgüt IŞİD, diğer yanda kafaya nişan alan kirli ve kiralık terör çetesi PKK, kanlı namlusunu aziz milletimize çevirmiştir. Türk milletine husumet besleyen küresel çevreler, mimarı oldukları vahşet projelerinin, yıkım planlarının kapsamına ülkemizi de dahil etmenin şartlarını oluşturmaktadırlar.

AKP KARAR ARİFESİNDE:
İtirazlarımıza rağmen, AKP’nin PKK’yla inatla yürüttüğü karanlık müzakereler ters tepmiş, Türkiye terörün kucağına atılmıştır. Başbakan’m çözüm sürecini terk etmesi, bunu milletimize ilanı milli ve tarihi bir görev olarak önündedir. AKP bir karar arifesinde olduğunu iyi bilmelidir. Ya çözüm demeyi sürdürecek ya da süreç rezilliğini rafa kaldıracaktır.

SURUÇ PKK VE HDP’NİN TEZGAHI:
Kimler tarafından organize edildiği muamma olan Suruç katliamının, ülkeyi kan gölüne tahvil etmek için kurgulandığı, PKK’ya saldırı davetiyesi çıkardığı ortadadır. Kobani’de sivil kalmamışken, bölücü sivil toplum kuruluşlarının teşviki ve üç beş oyuncakla Suruç’a ölüme gönderilen gençlerin teröre kurban seçildiği kesine yakındır. Bölücülüğün iki aktörü PKK ve HDP tarafından planlandığı anlaşılan, AKP’nin de sessizliğe büründüğü ölüm tezgâhının Suruç’ta kurulması şöyle dursun, Türkiye’yi uçurumun kenarına kadar savurması büyük badirelere neden olmuştur. Türkiye’yi her türlü terör örgütünden arındırmak, sokakları ve dağları mesken tutmuş hainleri etkisiz hale getirmek devletin asli vazifesidir. Sınırımızdan içeri sızıp cinayet işleyen şerefsizler, bunların arkasında duran, himaye eden odaklar derhal temizlenmelidir.

MHP Lideri Bahçeli, “Yargıtay hemen devreye girmelidir” dedi YARGITAY GÖREVE:
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı teröristlere övgüler düzen, şehitlerimizin kanma giren çürümüşleri kınamaktan dahi imtina eden ve terörle arasına mesafe koyamayan Kandil siyasetçileri hakkında devreye girmeli, hukuku çalıştırmalıdır. Anayasa’ya ve Siyasi Partiler Kanunu’na muhalif davranışlar sergileyerek şiddet ve teröre siyasi mühimmat sağlayanlara hareketsiz kalmak PKK’ya dolaylı arka çıkmak anlamına gelecektir. Gün Kandil’e şanlı Türk bayrağını dikmenin, teröristlerin kökünü kazımanın günüdür. IŞİD ve PKK’nın yuvalandığı alanlar imha edilmeden kayıplar bitmeyecektir.

MUTABAKATA BAĞLANMALI:
AKP ile CHP arasında yürütülen koalisyon görüşmeleri mutabakata bağlanmalı ve Türkiye’nin önü açılmalıdır. TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırmak beyhude bir girişimdir. Türk milletini etnik temelde ayrıştırmaya, çatışma ortamını alevlendirerek bölmeye ve parçalamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. ? ANKARA

HABERTURK_20150727_17

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*