MHP’Lİ AKÇAY’DAN CHP’Lİ ÖZEL’E SERT CEVAP: “CHP HDP’NİN EŞ PARTİSİ OLDU”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay’dan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye dair açıklamalarına dair çok sert tepki geldi. MHP’li Akçay Özgür Özel’in “HDP’nin badiliğine” soyunduğunu ifade etti.

Açıklamasında CHP’nin HDP’den rol kapmaya çalıştığını ifade eden MHP’li Akçay, “Özgür Özel Sayın Genel Başkanımıza bir film karakterini benzetme yapma hadsizliğine düşmüştür. CHP sözcüleri gıybet ve dedikodu batağına düşmüş, çırpındıkça daha da batar hale gelmiştir. CHP’nin Sayın Genel Başkanımıza ve bizlere yönelttiği benzetmeler sahiplerine aynen geri dönecektir.” dedi.

CHP’nin MHP’ye söz etmek yerine bölücülerle İstanbul Kartal’da nasıl bir araya geldiklerini milletimize açıklaması gerektiğini belirten MHP’li Akçay “CHP’nin pusulası şaşmış; biz kendilerini Türk milletinin birlik ve beraberliği için çalışmaya davet ederken onlar soluğu bölücülerle, teröristlerle meydanlarda poz vermişlerdir. CHP, HDP ve PKK’yla kol kola girerek suçüstü yakalanmıştır. CHP’deki PKK kalıntıları bünyeyi ele geçirmeye başladıkça CHP sözcüleri zevahiri kurtarmak için bu açıklamaları yapmaktadır.” dedi.

“HDP’nin badiliğine soyundular”

Türkiye’yi bölmek isteyen güçlerin CHP’yi ve sözcülerini, bölücüleri gözetsin kollasın diye “HDP’nin Badisi” olarak atadığına dikkat çeken MHP’li Akçay açıklamasına şöyle devam etti: “CHP sözcüleri her sahneye çıkışında kimi zaman PKK’nın dublörlüğüne, kimi zaman da suflörlüğüne soyunmakta, adeta bölücülerin ağzıyla konuşarak bölücülere “badilikleri”ni hakkıyla yerine getirmekte, kendilerini badi atayanlardan aferin almaktadırlar.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in son zamanlarda meddahlığa merak sarmasının sebebi de bu olsa gerektir. Çünkü CHP sözcüleri her sahneye çıkışında bölücülerin alkışı ortalığı inletmekte, bölücü örgüt PKK ne zaman köşeye sıkışsa, bölücüler ne zaman zor durumda kalsa rol kapmak için sahneye atılmaktadır.

Kendisine Atatürk’ün partisi diyen CHP, bölücü örgütün uzantısı HDP’nin eş partisi haline gelmiştir. Manzara gerçekten içler acısıdır, CHP sözcüleri her sahneye çıkışlarında CHP’ye oy verenler, Atatürk’ün kemiklerinin sızladığını görüp kahırlanmaktadırlar.

CHP sözcülerine tavsiyem madem meddahlığa bu kadar merak sardınız. En azından bu sanatı Türk milleti için icra edin, sizi bölücülere badi atayanlar için değil.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*