MHP’Lİ AKÇAY: “TERÖRÜ KENDİ BATAKLIĞINA GÖMECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

 

İstanbul’da 41 vatandaşımızın şehit olmasına sebep olan terör saldırısı hakkında TBMM’de konuşan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay “Terörün hedefi bütün milletimiz, bütün vatandaşlarımız ve Türkiye Cumhuriyeti’dir, birliğimizdir, dirliğimizdir. Terörü tamamen yok etmekten başka çaremiz yoktur. Türkiye Cumhuriyeti’ne meydan okuma cüretini gösteren alçaklıklara da kendi oluşturdukları bataklıklarına mutlaka gömeceğiz.” dedi.

 

İstanbul’da 41 vatandaşımızın şehadeti, 166 vatandaşımızın da yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısı TBMM’nin gündemindeydi.

 

Terör saldırılarını nefretle lanetlediklerini belirten MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay terörün kanlı ve iğrenç yüzüne İstanbul’da bir kez daha şahit olunduğunu belirten MHP’li Akçay İstanbul alçakça, acımasızca kana bulandığını söyledi.

 

Bölücü terör saldırılarını nefretle kınadıklarını belirten MHP’li Akçay “Nereden gelirse gelsin tek hedefi milletimizin birliği, devletimizin dirliği olan terör, her vasıta ve kanalı kullanarak gelecek umutlarımızı karartmaya çalışmaktadır. Terörün hedefi bütün milletimiz, bütün vatandaşlarımız ve Türkiye Cumhuriyeti’dir, birliğimizdir, dirliğimizdir.” dedi.

 

“Terörle Mücadele Her Şart Altında Devam Etmelidir”

 

MHP’li Akçay konuşmasına şöyle devam etti: “Öncelikle birliğimize, dirliğimize sahip çıkacağız. Türkiye’yi bir kördüğümün, bir beka sorununun içerisine sürüklemek isteyenler kesinlikle başaramayacaklardır. Türk milletinin sonsuza dek bir ve bütün olarak yaşama iradesini kıramayacaklardır. Unutulmamalıdır ki terörle mücadele geri dönüşü olmayan bir süreçtir. Mücadelemiz her şart altında kararlılıkla devam etmelidir. Terörü tamamen yok etmekten başka çaremiz yoktur. Türkiye Cumhuriyeti’ne meydan okuma cüretini gösteren alçaklıklara da kendi oluşturdukları bataklıklarına mutlaka gömeceğiz.”

 

Öte yandan TBMM’de grubu bulunan 3 siyasi parti terörü kınayan ortak bir bildiri yayınladı. MHP adına grup başkanvekili Erkan Akçay’ın meclis kürsüsünden okuduğu bildiride yer alan ifadeler şöyle: “Terör, hiçbir zaman Türkiye’yi teslim alamayacak ve aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Şanlı tarihimizden aldığımız bu güçle terör saldırıları karşısında millet olarak topyekûn mücadele edeceğimizden ve birbirimize daha da çok kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce PKK, DEAŞ, DHKP-C, FETÖ ve diğer terör örgütlerinin benzer şekilde yaptığı bu terör eylemleri karşısında millet olarak nasıl dik durduysak, nasıl terörün amacını boşa çıkardıysak yine aynı şekilde çelikten bir irade ortaya koyacağız. Milletimiz müsterih olsun, insanlık düşmanı teröristler yenilecek, aziz Türk milleti ve devleti muzaffer olacaktır. Millete kastetmeye kalkışan teröristler ya yok olacak ya da adalete hesap verecektir. Bizler bu bildiriye imza atan siyasi parti grupları olarak, devletimizin bekası ve sinesinden çıktığımız aziz milletimizin huzuru için terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanındayız.”

 

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*