Muharrem Varlı Kozan köylerinde ‘Evet’ çağrısı yaptı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP’nin Adana’da referandum çalışmaları bütün hızıyla ve yoğunluğuyla devam ediyor.
MHP Adana İl Başkanlığı’nın uhdesinde tüm teşkilatlar ve milletvekilleri ‘Tam saha’ çalışmasıyla sürekli halkın içindeler.

Kozan’da köyleri de gezen MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, önemli mesajlar verdi:
–“CHP’nin hayırsız tavrı, yasası olmayan sakat bir sistemi destekliyor. CHP’nin dediği olursa, bu düzen böyle devam ederse Türkiye’nin yaşadığı bu karmaşa bu devleti, bu milleti çıkmaza sürükler.”
–“Biz MHP olarak, bozulan yönetim sistemini düzeltelim derdindeyiz. Bazıları fırsatçılık yaparak siyasi rant hesabı güdüyor, bunu görüyoruz ama MHP bu devleti, bu milleti uçuruma değil, düzlüğe çıkarmak için uğraşıyor.
–“‘Önce devletim, önce milletim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve O’na inanmış milyonlarca Türk milliyetçisinin başka bir gayesi yok.”
–“Kim ne hesap yaparsa yapsın; biz sizlere, milletimizin hesabına güveniyoruz. 16 Nisan’da evet tercihinizle devletin içine düşürüldüğü hukuksuzluğa son vermenizi istiyoruz.”

DSC_3585
ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “16 Nisan’da evet tercihinizle devletin içine düşürüldüğü hukuksuzluğa son vermenizi istiyoruz.” çağrısı yaptı.

İL DİVAN HEYETİYLE BİRLİKTE…
MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Kozan ilçesini ve köylerini kapsayan ziyaretlerde bulundu. MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Varlı, yine ilçe merkezinde muhtarlarla, sivil toplum teşkilatlarının ve çeşitli mesleklerin örgütlü olduğu Oda temsilcileriyle bir araya gelirken, köyleri de ihmal etmedi. İl divan kurulu üyelerinin ve MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı’nın da kendisine eşlik ettiği Varlı, Bağtepe ve Gaziköy’de vatandaşlarla buluştu.

“BU KARMAŞANIN MİMARI BİZ DEĞİLİZ”
Köylü vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Varlı, 16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘MHP’nin neden evet dediğini’ anlattı. Varlı “Değerli vatandaşlar, işin özeti şu. Cumhurbaşkanını sembolik olmaktan icracı konuma taşıyan bir süreç yaşandı ancak bunun hukuki boyutunu ihmal ettiler. Bu karmaşanın mimarı biz değiliz. MHP’nin Meclis’te olmadığı 22. dönemde, Meclis’i boykot eden CHP ile AKP’nin uzlaşmaz tavırları sonucu cumhurbaşkanının seçilememesiyle başlayan kriz, Türkiye’yi bu günlere getirdi.” diye konuştu.

BU DÜZEN BÖYLE DEVAM EDERSE…
Varlı “2014’teki seçimde ise cumhurbaşkanını halk belirledi. Sayın Cumhurbaşkanı ‘Beni halk seçti, öyle ise icracı olmalıyım’ diyor ve kendisinde olmayan yetkileri kullanmaya devam ediyor. Ama bunun yasaları yok. CHP’nin hayırsız tavrı, yasası olmayan sakat bir sistemi destekliyor. CHP’nin dediği olursa, bu düzen böyle devam ederse Türkiye’nin yaşadığı bu karmaşa bu devleti, bu milleti çıkmaza sürükler. CHP yönetimi eğer bunun farkında değilse çok yazık.” ifadesini kullandı.

“PEKİ, BİZİM DERDİMİZ NE?”
“Peki, bizim derdimiz ne?” diye soran MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, şöyle devam etti:
“Biz MHP olarak, bozulan yönetim sistemini düzeltelim derdindeyiz. Bazıları fırsatçılık yaparak siyasi rant hesabı güdüyor, bunu görüyoruz ama MHP bu devleti, bu milleti uçuruma değil, düzlüğe çıkarmak için uğraşıyor. ‘Önce devletim, önce milletim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve O’na inanmış milyonlarca Türk milliyetçisinin başka bir gayesi yok. Kim ne hesap yaparsa yapsın; biz sizlere, milletimizin hesabına güveniyoruz. 16 Nisan’da evet tercihinizle devletin içine düşürüldüğü hukuksuzluğa son vermenizi istiyoruz.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*