Akçay: CHP Türkiye düşmanlarının ve terör örgütlerinin yardakçısıdır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

CHP Türkiye düşmanlarının ve terör örgütlerinin yardakçısıdır.

(2.05.2017-Ortadoğu Gazetesi)
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in MHP hakkındaki açıklamalarına MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’dan sert cevap geldi. Akçay CHP’nin ana muhalefetlikten çıkarak Türkiye düşmanı terör örgütlerinin yardakçısı haline geldiğini söyledi.

CHP’li Özel’in açıklamalarını “Zırva tevil götürmez” diyerek yorumlayan MHP’li Erkan Akçay CHP’nin kayış attığını, yolda kaldığını, destek için Türkiye düşmanlarına bel bağlayıp ittifak arayışı içerisine girdiğini söyledi.

CHP’li Özel’in işi gücü bırakıp MHP aleyhtarlığı için fırsat aradığına dikkat çeken MHP’li Akçay, “CHP’li Özel’in açıklamaları akıldan ve izandan uzaktır. CHP’li Özel MHP karşıtlığını makam ve şöhret kapısı haline getirme amacındadır. 16 Nisan’da milli iradenin tecelli etmesinden rahatsızlık duyanların göle maya çalma girişimleri sonuçsuz kalmaya mahkûmdur” dedi.

“CHP Türk düşmanlarının yanında, kaosun dibindedir”
CHP’nin uzunca bir süredir terör örgütlerinin avukatlığına soyunduğuna dikkat çeken Akçay, “ DHKP-C’li PKK’lı FETÖ’cü teröristleri ifade özgürlüğü adı altında savunan CHP, üstlendiği bu kirli rolü örtmek için kılıktan kılığa girmekte, MHP’ye saldırmaktadır. CHP Türk düşmanlarının yanında, kaosun dibindedir” dedi.

Akçay açıklamasına şöyle devam etti: “Sayın Özgür Özel’in MHP karşıtlığı yapmadan önce kendi çöplüğünü temizlemesi gerekmektedir. Sayın Genel Başkanımızın kimi FETÖ’cülerin, Kavurmacıların, baklavacıların serbest bırakılmasına dönük tenkitlerine cevabın CHP’den gelmesi ise kimin FETÖ’nün siyasi ayağının yedek lastiği olduğunu göstermesi açısından ibret vericidir.

Sayın Özel önce HDP’ye yaptıkları kuryeliğin hesabını versin. HDP’nin eşbaşkanını hapishanede ziyaretleri ve burada aldıkları mesajları büyük bir heves ve coşkuyla kamuoyuna anlatmalarının hesabını versin. HDP’nin ve bölücü terör örgütünün kondüktörlüğüne soyunan CHP’nin şimdi de HDP sözcülüğüyle, İmralı’ya ve Kandil’e nasıl ve neden göz kırptığını anlatsın. CHP, terör örgütü uzantısı HDP’yle nasıl bir gelecek planlamaktadır?

CHP’nin bölücübaşıyla Beka Vadisinde verdiği fotoğraflarla bilinen Perinçekgillerle ittifak arayışları, FETÖ gibi PKK gibi terör örgütlerinin cezaevindeki gazeteci görünümlü militanlarının sözcülüğüne soyunması CHP’yi ana muhalefetlikten çıkarmış, Türkiye düşmanı terör örgütlerinin yardakçısı haline getirmiştir.

Kendi genel başkanları Ecevit’in anısını ayaklar altına alarak, Kıbrıs Türklüğüne soykırım yapan Türk düşmanı Makarios’un heykelini 19 Mayıs’ta törenle açacak kadar milli şuurdan yoksun, kendi tarihinden bihaberlerin bizlere söz söyleme haddi de yoktur, hakkı da yoktur.
Referandum sürecinde MHP’yi iç karışıklığa sürüklemek için bin bir oyuna başvuran CHP kendi kazdığı kuyuya kendisi düşmüştür. Şimdi de yine parti içi çekişmelerden kamuoyunun dikkatini uzaklaştırmak için MHP’ye mesnetsiz iddialarla saldırmaktadır. Neresinden tutsanız dökülen bu hezeyanlar, ithamlar ve saldırılar CHP’nin içinde bulunduğu çaresizliğin açık göstergeleridir. Bugüne kadar pek çok girişimiyle bölücü terör örgütünün vagonu olmaktan hicap duymayanların, terörist cenazelerinde kuyruğa girenlerin Genel Başkanımıza dönük ifadeleri ancak abesle iştigal ve terbiyesizliktir. Alma MHP’nin ahını çıkar aheste aheste.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*