Adana’nın ‘karanlığı’ Meclis gündeminde

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Adana’da halkı canından bezdiren elektrik kesintileriyle ilgili sıkıntıları Meclis gündemine taşıdı.

Adana’nın ‘karanlığı’ Meclis gündeminde

MHP’li Karakaya, Adana’ya tercüman oldu

Karakaya:
“Artık bu soruna son verilmelidir”

ADANA – Adana’nın hemen tüm sorunlarının çözümü için çaba gösteren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, bu sefer elektrik kesintileriyle ilgili sıkıntıları Meclis gündemine taşıdı.

HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA…
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın cevaplandırması istemiyle yazılı soru önergesi veren Karakaya, Adana’da tüm vatandaşların etkilendiği ve yaşanan sorunlardan ötürü çaresiz kaldığı enerji kesintilerine son verilmesini istedi. Karakaya, önergede “Adana’da son yıllarda enerji kesintileri oldukça artmıştır. Adanalı vatandaşlarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da kesintilerden dolayı ciddi sorunlar yaşamaya başlamıştır. 14 Mayıs 2017 ve 15 Mayıs 2017 tarihlerinde özellikle kent merkezinde yapılan elektrik kesintileri kimi yerde saatlerce, kimi bölgelerde ise gün boyu devam etmiştir.” ifadesine yer verdi.

BU SORUNA ARTIK BİR SON VERİLMELİ
Karakaya “Hemen her gün sıradan hale gelen ve çoğu zaman ön bildirim olmadan yapılan kesintiler sebebiyle başta küçük esnaf olmak üzere tüm ticari işletmeler, resmi kurumlar, okullar, yerel basın organları ve yaygın basının Adana’daki temsilcilikleri ciddi sıkıntılar yaşamaktadırlar. Bu soruna artık bir son verilmeli, sorunun temelinde ne varsa tespit edilip çözüme kavuşturulmalıdır.” dedi.

BAKAN ALBAYRAK’A SORULAR
MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Bakan Berat Albayrak’a şu soruları sordu:
“Adana’da son yıllarda giderek artan elektrik kesintilerinin sebebi nedir? Bu sorunun çözümü yönünde hangi çalışmalar yapılmaktadır? Adana’daki enerji kesintileri sebebiyle meydana gelen maddi zararların karşılanmasına yönelik bir girişimde bulunulacak mıdır?”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*